Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
NOTICIES
La Festa Major d'Argentona serā, de nou, memorable

Ja podeu consultar la programaciķ i tota la informaciķ de la festa a www.argentona.cat/festamajor2018

De l'1 al 6 d'agost Argentona tornarā a exhibir tot el seu potencial cultural i festiu i el dinamisme que caracteritza aquesta vila inquieta per brindar una altra Festa Major inoblidable. 

Sis dies intensos de concerts, espectacles i activitats per a totes les edats que se succeiran a diversos escenaris del centre d'Argentona. L'Ajuntament, amb el suport del teixit associatiu, els voluntaris i establiments colˇlaboradors, presenta una Festa Major d'estiu amb propostes de qualitat i en quč no hi faltaran les cites més esperades i multitudināries, com la Nit Boja, els grans concerts de la Plaįa Nova, la Xeringada o les propostes esportives de la Cursa i Bicicletada popular. De nou, la reconstrucciķ de l'episodi histōric de la Nit de Tapapous o la consolidaciķ de Can Doro com a espai de propostes per al públic que ronda la quarantena, son altres dels accents destacats d'aquesta Festa Major.

Festa major i molt més

I perquč la programaciķ de la Festa Major sigui encara més rotunda, la setmana arriba acompanyada d'un gran arsenal d'activitats complementāries, com l'Argentast, la Fira de gastronomia local i cervesa artesana que va ser un čxit rotund l'any passat, a més de la Mostra d'Artesania, la Festa del Cāntir el dissabte 4 d'agost, o Garrinada, el festival jove que tindrā enguany en el concert d'Els Catarres un dels seus principals reclams.

El fet que els dies més forts coincideixin en cap de setmana conviden a pensar que seran moltes més les persones, de poblacions veīnes i d'altres punts més llunyans, que triaran una vegada més Argentona per gaudir amb l'oferta festiva d'aquest inici del mes d'agost. L'Ajuntament continuarā fent esforįos per millorar els serveis i l'atenciķ als veīns i visitants que s'acostin a la Festa Major, habilitant una āmplia zona d'aparcament vigilat a la carretera C-1415c, a la ronda de Llevant. A més, un any més s'instal.larā un estand d'informaciķ al carrer Gran, que servirā també de punt de venda del marxandatge de la Festa Major, així com la tasca de voluntaris per atendre qualsevol consulta i assegurar el millor desenvolupament possible de les activitats, i es reforįaran els WC portātils al carrer.

Podeu consultar tota la programaciķ i tota la informaciķ d'interčs de la Festa Major d'Argentona 2018 al següent enllaį

Publicat el 19.07.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter