Cultura i Festes
Festa
Festa Major 2018

banner_fm_horitzontal

39a CURSA POPULAR

A les 9.30 h, des de la plaça Nova
Distància: 5 km. Per veure el recorregut, consulteu el mapa. Beguda, síndria i diplomes per a tots els participants. Més informació a www.argentona.cat.
Inscripcions anticipades: a partir del 23 de juliol, a l'Ajuntament, de 9 h a 14 h.
Inscripcions el mateix dia: a la plaça Nova, al punt de sortida, una hora abans de l'activitat.
Patrocinen: La Teva Barra i Fleca Casas
Col·labora: Fruites i Verdures Germans Barri SL

XERINGADA FAMILIAR I FESTA DE L'ESCUMA

A les 12 h, a la Plaça Nova
Enguany serà el grup La Tresca i la Verdesca els que  ens animarà amb el seu directe la xeringada on la música, l'aigua, l'escuma, els globus d'aigua, pilotes gegants i, sobretot, vosaltres sereu els protagonistes. Només caldrà que porteu la xeringa de casa i us remulleu d'allò més!
Col·labora: Servei de Neteja Pere i Àngel sl,
Agraïments: Comissió de Festes de Sant Miquel del Cros

TRASH  O LA POUBELLE PLUS BELLE

A les 18 h, a l'escola Bernat Riudemeia (espectacle familiar)
Poubelle és una bosseta de brossa que sempre ha somiat ser una estrella. Però com evitar el destí de les coses? Poubelle acceptarà el seu destí en aquesta comèdia tràgica, molt còmica i poc tràgica sense llençar la tovallola, doncs sap que “a la vida, si perds el tren, sempre et podrà recollir el següent camió de la brossa”. Un espectacle de manipulació d'objectes que posa en evidència un bonic missatge implícit: la màgia, la trobem fins i tot a les coses que la gent llença.
Cia. Zero en Conducta

TARDA INFANTIL

A les 18 h, a l'escola Argentona

Com cada tarda del 5 La Garrinada s'obre als més menuts, i enguany també és podrà gaudir de tallers i activitats per a la canalla. Col·labora: A.E. Calabrot d'Argent

CERCAVILA DE GEGANTS I CAPGROSSOS

A les 18.30 h, de l'escola Bernat Riudemeia a l'escola Argentona (Garrinada)
Després de l'espectacle, cercavila fins a l'Escola Argentona. En acabar el concert, cercavila de tornada fins a la plaça Nova.
Organitza: Colla de Geganters i Grallers d'Argentona
Col·labora: Bar Avenida

CONCERT FAMILIAR FUNKY, FUNKY AMB ORELLES DE XOCOLATA

A les 19.15 h, a l'escola Argentona
Són aquí per celebrar la Gran Batalla del Funky. Xocopowers i Funkyrulus són a punt per batre's en un emocionant duel de coreografies. L'espai es converteix en una discoteca de debò, apareixen les “rollerdancers” a la pista, focus, purpurina… l'espectacle està assegurat. Funky, Funky! aconsegueix que nens i nenes, pares i mares ballin plegats fins a l'extenuació.

TALLER DE TAST DE CERVESES CATALANES

A les 19.30 h, a l'Av. Puig i Cadafalch

A càrrec d'Adrià Felisart, de Molta Malta. Preu: 2 tiquets / Inscripcions a l'estand de venda de tiquets / Aforament limitat

BILLIE JEAN

A les 19.30 h, a la plaça Nova  (espectacle de carrer)
Billie Jean és l’última creació de la companyia La Intrusa per representar en festivals de carrer i espais urbans. El seu treball es caracteritza per generar espectacles poètics, de fort impacte visual i emocional.
Cia. La Intrusa

APRÈS MINUIT, BACK TO THE ROOTS

A les 20 h, a Can Doro
El blues sempre ha estat un dels eixos vertebradors de la música d'Après Minuit. De fet, el naixement del grup, va ser en aquell sentit hometage al gran mestre JJ Cale, però a la carrera prèvia de Cece Giannotti sempre hi ha hagut una marcada essència blues i d'arrel en la seva música. Música que des de fa molt temps crea i comparteix amb Francesc Chaparro, l'altre 50% d'Après Minuit. Reinterpreten d'una manera més pura, més crua, buscant l'arrel i donant una sonoritat molt més blues temes dels seus anteriors àlbums.
Col·laboren: DCM Argentona, Bar Crismi i La Teva Barra

SOPAR POPULAR, CRUCIFIXIÓ DE GARRINS

A les 21 h, a l'escola Argentona

El porc a l'ast més estiuenc del Maresme és ja una tradició i un plat d'excepció que només es pot tastar un cop l'any. Els tiquets costen 10€ i es poden adquirir tant als comerços del poble com a la barra. S'acaben d'hora! Es recomana que cadascú porti els seus plats i coberts de casa (no hi haurà servei de lloguer).

JOJO

jojoA les 21.30 h, a la plaça de l'Església (espectacle multidisciplinar)

Jojo és la  faula d'un orangutan que parla del ecosistema i del seu fràgil equilibri.
La poesia visual de l'art amb sorra i el relat musical són el marc que acompanyarà aquesta història de titelles. Aquesta vegada la companyia compta amb la direcció i l'assessorament a la dramatúrgia d'Enrique Lanz.
Cia Ytuquepintas

CORREFOC DE BÈSTIES


A les 22.30 h, des de la plaça de Vendre
Aquesta vegada La Polseguera d'Argentona convida el Boc de Can Vernet de Sant Cugat a fer córrer el públic participant pels carrers de la vila.
Per veure el recorregut, consulteu el mapa.
Tingueu en compte les mesures de seguretat recomanades.
A càrrec de Diables d'Argentona
Col·laboren: La Teca – Canelons i Croquetes, Taller del Dimoni Pelut

HAVANERES amb ELS CREMATS


A les 23 h, a la pista del Centre Parroquial
A la mitja part, hi haurà rom cremat.
Una formació amb un llarg i consolidat bagatge, considerats per molts els enfants terribles d'aquest gènere per la seva voluntat d'innovació i de fusió amb altres gèneres com la rumba, el son cubà, el pop, el bolero o la cúmbia.
Col·labora: Centre Parroquial.

BALL amb HÉCTOR & ESMERALDA

hectorA les 24 h, a la l'escola Bernat Riudemeia
Piano i veus en directe, un bon equip d'alta qualitat, una bona imatge, un extens i variat repertori, i un ampli ventall d'estils musicals  és tot el que ens oferirà aquest expert duet.
Col·labora: Amics del Ball

CONCERTS DE GARRINADA

A les 24 h, a l'escola Argentona amb Roba Estesa, Iseo & Dodosound with the Mousehunters i DJ Monka

Roba Estesa, creadores i divulgadores del Folk Calentó i referents de la música feta íntegrament per dones en un món on això és tant complicat, ens omplen el cap d'ideals i lluites, ens fan bategar el cor d'emoció i ens fan moure el cos sense poder-ho evitar. Iseo & Dodosound with the Mousehunters, vinguts des de Navarra, són una parella que fa cançons íntimes i properes que, en directe i ben acompanyats de 4 músics més, es converteixen en un autèntic esclat d'energia i ritme; actualment parlar del reggae i el dub estatal és, per força, parlar d'ells. DJ Monka és l'agilitat i rapidesa als plats per transformar una cançó d'un estil en un altre totalment diferent, utilitzant tècniques de turntablism i scratch adaptades a la música actual i electrònica.

CONCERT amb MALA VIDA

A les 00.30 h, a la plaça Nova
Ja serà el quart any que ens visita aquesta formació, i és que repeteixen perquè agraden i omplen! Mala Vida defineix el seu espectacle com un “show interactiu” i ja sabem que si ens hi entreguem ens fan ballar amb tots els èxits del pop-rock espanyol dels 80-90 fins als més actuals. Músics experimentats amb un directe contundent i festiu.
Col·laboren: La Nova Fonda i Bar Crismi

DJ MANEL

A les 02.30 h, a la plaça Nova
Com que ens haurem engrescat de manera exagerada amb Mala Vida, Dj Manel té el compromís de no fer-nos defallir en aquesta nit nostàlgica i ho seguirem donant tot ballant amb ell.

Diumenge
5
agost
2018
Organitza Ajuntament d'Argentona
Tipus d'acte Festa
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800