Notícies
Publicat el 18.07.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Nou uniforme de la Policia Local d'Argentona
POlicia Local Argentona
El canvi respon a la nova normativa del Departament d'Interior per unificar la imatge de tots els cossos de seguretat de Catalunya

La Policia Local d'Argentona ha estrenat aquests dies nou uniforme, un canvi que adopta els criteris definits pel Departament d'Interior el passat mes de juny i que unifiquen la uniformitat de les policies locals amb la dels Mossos d'Esquadra. La materialització del canvi serà gradual, fent-lo coincidir amb els terminis de reposició de la roba de treball de cadascun dels cossos.

Els nou uniformes s'harmonitzaran amb l'objectiu de reforçar la imatge conjunta com a Policia de Catalunya i millorar l'accessibilitat als serveis públics de seguretat per part del ciutadà de manera que les policies siguin fàcilment reconeixibles. Fins al moment, cada policia local vestia diferent segons el municipi on es trobaven, situació que podia dificultar la seva identificació.

El nou uniforme és de color blau nit i porta un canesú sobre les espatlles que és de color groc fluor per les policies locals i vermell pels mossos. A l'esquena porta serigrafiada la paraula POLICIA amb la denominació concreta de cada cos (mossos d'esquadra, policial local, guàrdia urbana, etc.) i finalment una filera de quatre quadres que són el símbol dels diferents serveis de seguretat i emergències de Catalunya (SEM, bombers, agents rurals, protecció civil i policia). L'uniforme, bàsicament, està dissenyat amb materials més lleugers i còmodes pels agents i significa un avenç en funcionalitat i eficàcia.

 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800