Notícies
Publicat el 16.07.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Comença la formació per a persones en situació d'atur

Els cursos de 'SAP Business One' i el d''Operador de Carretons Elevadors' que ofereix el Servei Municipal de Promoció Econòmica d'Argentona han començat avui

gran carreto

El Servei Municipal de Promoció Econòmica d'Argentona (SEMPRE) ha organitzat dos cursos per ampliar la formació de les persones en situació d'atur: SAP Business One i Operador de Carretons Elevadors. La Tècnica d'Orientació i Ocupació, Esther Garcia-Narcue, ha explicat a Ràdio Argentona que aquests dos cursos han començat avui amb l'objectiu de donar una formació professionalitzada en un àmbit molt concret del mercat laboral. Per això, l'alumnat del SAP Business One prové majoritàriament del sector de l'administració i de la gestió d'empreses; i el d'Operador de Carretons Elevadors, del sector de la logística.

Segons la Tècnica, l'alumnat d'una formació i altra tenen en comú la voluntat de millorar les seves expectatives laborals i "han tingut tant èxit que juntament amb la formació de Manipulació d'Aliments ens plantegem tornar-los a oferir al setembre", ha assegurat. Pel que fa el SAP Business One, la tècnica ha explicat que "va adreçat a persones que vulguin treballar en l'àmbit administratiu dins la gestió d'empreses, és un programa informàtic que moltes de les empreses del territori demanen al seu personal administratiu". Per altra banda, el curs d'Operador de Carretons Elevadors permet conèixer les condicions exigibles als operadors que hagin de manipular carretons elevadors i obtenir així el carnet de carretoner d'una forma segura per a les persones i les instal·lacions.

Escolta l'entrevista:

  

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800