Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 10.07.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Oriol Calvo fa un balanį positiu de l'Argillā Argentona 2018

Argentona ha acollit artesans de tot el mķn així com un conjunt de demostracions, tallers, exposicions i venda de cerāmica i terrissa

argilla18_faldogran

El director del Museu del Cāntir d'Argentona, Oriol Calvo, ha valorat positivament el transcurs de la Fira Internacional de Cerāmica Argillā Argentona que ha tingut lloc aquest cap de setmana passat i ha volgut "agrair a tot el poble d'Argentona el bon acolliment als nostres visitants". Enguany ha estat l'ediciķ que ha comptat amb més artesans i terrissaires de diferents paīsos a causa de la demanda creixent des de l'estranger i per aixō el públic ha gaudit d'una āmplia mostra internacional vinguda d'Argentina, Rússia o Marroc entre d'altres. El país convidat ha estat Romania, el qual ha fet gala de la seva gran tradiciķ ceramista i de la seva tčcnica decorativa, declarada per la UNESCO com a patrimoni immaterial de la humanitat.

Oriol Calvo, considera que la clau de l'čxit de l'Argillā Argentona recau en quč "és molt més que una fira, és un gran festival que aporta diferents i āmplies visions de la cerāmica amb demostracions, tallers, exposicions i venda". En aquest sentit, al llarg de tot el cap de setmana hi ha hagut tallers de cerāmica al torn, demostracions de terrissa tradicional i la decoraciķ en directe d’un cāntir gegant a cārrec de Rafael Romero. Tanmateix també ha tingut lloc l'exposiciķ del ceramista Enric Mestre al Museu del Cāntir, l'exposiciķ de cerāmica 3D a la Casa Gōtica, la mostra de cerāmica romanesa al Salķ de Pedra o la 14a Mostra de Cinema sobre cerāmica. D'altra banda, Calvo ha explicat que l'única nota negativa ha estat la quantitat de venda del cāntir de l'any, fins ara inferior del que esperaven.  

Clica'm per veure les fotografies

Escolta l'entrevista sencera:

 

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800