Ajuntament d'Argentona

El col·lectiu Lectures En Veu Alta ha organitzat dues vetllades temàtiques que tindran lloc dimarts 10 i dimarts 17 de juliol a la terrassa de l'Església (21.30h)

milidues_faldopetit

El col·lectiu Lectures En Veu Alta han organitzat "Mil i dues nits a la fresca" que comprendrà dues vetllades temàtiques que combinaran música i poesia. Montserrat Rodó és una de les organitzadores i ha explicat a Ràdio Argentona que el primer acte anomenat "Nit de Bacus" tindrà lloc aquest dimarts 10 de juliol a la Terrassa de l'Església (21.30h). El públic assistent gaudirà de les lectures entorn el vi i la vinya a càrrec de Santi Clavell, Angelina Carbonell i Quim Armengol, i amenitzades amb l'actuació en directe de "Música de Barrila" que componen Francesc Alpiste, Ferran Martínez, Toni Oró i l'argentoní Rafel Sala.

El dimarts 17 de juliol hi haurà la "Nit de Kali" també a la Terrassa de l'Església (21.30h) però en aquesta ocasió les lectures aniran a càrrec de Cristina Navarro i Manel Torquet. La temàtica serà l'Índia i, segons Rodó, "farem una pinzellada de la poesia de diverses èpoques fins a arribar a l'actual on les dones fan una literatura molt potent". Carola Ortiz Quartet serà la formació musical del recital i està formada per Carola Ortiz, Néstor Giménez i els indús Charu Hariharan i Nishad Pandey. Amddós espectacles tindran servei de ressopó i seran de taquilla inversa, és a dir, l'entrada serà gratuïta però el públic podrà fer una aportació econòmica per costejar l'acte. 

Escolta l'entrevista sencera: 

miliduesnitsalafresca

Publicat el 09.07.2018