Ajuntament d'Argentona

El cap de llista de TxA, Pep Masó, ha parlat de la situació del transport públic i ha defensat un servei que pugui apropar al vilatà a l'estació de tren

gran maso juliol

El cap de llista de Tots per Argentona (TxA), Pep Masó, en el seu torn a la roda política ha dit que “des de TxA defensem un servei que pugui apropar al vilatà a alguna estació de tren”. Així ho ha afirmat quan donava detalls sobre el conveni de transport que es va aprovar recentment al ple de juliol, i que el seu grup hi va votar a favor. Masó ha volgut recordar que la línia d’autobús que uneix Òrrius, Argentona i l’Hospital de Mataró va ser creada el 2008 quan TxA estava al govern. Així mateix ha explicat que “sovint li hem dit al govern que estigui a sobre d’aquest servei donant informació i impulsant-lo perquè sigui més utilitzat pels usuaris i es puguin minimitzar costos”. Masó ha parlat de la proposta de la Generalitat per aquesta línia, i que el regidor del govern Pere Móra va explicar en el seu torn a la roda política, dient que “tot el que diu el govern només queda en paraules. Esperem que un proper govern sigui més sensible i eficaç i ho resolgui d’una vegada”.

El portaveu de TxA, Pep Masó, també ha parlat de dues propostes que es van aprovar i que afecten al Museu del Càntir. Una d'elles té a veure amb unes modificacions de crèdit, de les que Masó ha dit que “en totes les qüestions econòmiques faríem les coses diferents al govern, però si no veiem cap irregularitat no podem votar en contra, i tampoc a favor pel que he dit, per això ens abstenim”. El regidor també ha parlat de la Fira Internacional de la Ceràmica i de laTerrissa, de la que ha explicat que “des de TxA ja vam dir que no ens semblava oportú separar-la de la Festa Major, perquè ho consideràvem un sol bloc, i crèiem que seprarant-les no aporta grans beneficis”. També ha opinat sobre el Càntir de l’any, del que ha dit que “em sembla interessant que s’hagi trencat la inèrcia que hi havia amb els càntirs tradicionals, apostant per una línia més moderna”.

Masó també ha parlat sobre la moció que es va aprovar relativa a la delegació de competències en matèria de contractació a la Junta de Govern Local. El regidor ha dit que “aquest acord hi podria haver sigut des del primer moment però CUP, ERC, i ICV no va voler”. Finalment ha conclòs que “benvinguda sigui aquesta proposta i aquesta resolució”.

Per últim ha parlat d'una altra moció que es va aprovar per proclamar Argentona municipi adscrit a la República, i que el seu grup va votar individualment perquè “TxA és un grup plural en què tots som republicans però no tots som independentistes”. Pel que fa la moció, Masó ha dit que “la República només depén de cadascú" i ha afegit que "posar rètols és un acte simbòlic que no condueix enlloc més”. 

Escolta l'entrevista sencera al cap de llista de Tots per Argentona, Pep Masó:

Publicat el 09.07.2018