Argentona Comunicaciˇ

Aquest divendres i fins diumenge els carrers d'Argentona acolliran mÚs d'una setantena de paradistes vinguts d'arreu del mˇn

oriolcalvo_faldogran - Imatge inexistent

La Fira Internacional de CerÓmica ArgillÓ Argentona comenšarÓ divendres i durant tot el cap de setmana omplirÓ els carrers d'Argentona amb parades, demostracions artÝstiques, exposicions i tallers. El director del Museu del CÓntir, Oriol Calvo, s'ha mostrat molt satisfet perquŔ s'han multiplicat les peticions de ceramistes estrangers que volen ser presents a la fira i per aix˛ serÓ l'ediciˇ que comptarÓ amb mÚs ceramistes internacionals. Per tant, una oportunitat ˙nica per veure cerÓmica d'una setantena de pa´sos com Argentina, R˙ssia o Franša. D'aquests darrers ha dit "estem molt contents perquŔ el seu nivell de qualitat artÝstica Ús dels mÚs alts d'Europa". 

Oriol Calvo ha explicat a RÓdio Argentona que "a mÚs de l'oportunitat ˙nica de poder passejar entre cerÓmica d'arreu del mˇn, tambÚ hi haurÓ un programa d'activitats molt interessant" amb demostracions dels mateixos artistes, exposicions i tallers. Enguany el paÝs convidat Ús Romania i segons Calvo "tenen una cerÓmica tradicional, la seva tŔcnica ha estat reconeguda com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat i els ceramistes convidats ens faran demostracions". D'altra banda, ha fet referŔncia a les dues versions del cÓntir de l'any, un de vermell i l'altre de negre, que permetrÓ escollir la compra d'un o tots dos. Finalment, Rafael Romero serÓ l'artista convidat a pintar un cÓntir gegant en directe.

Ja podeu escoltar l'entrevista sencera: 

Publicat el 05.07.2018