Argentonacomunicaciķ.cat - ARGENTONA COMUNICACIĶ

Argentona Comunicaciķ social
Facebook Twitter Youtube Ivoox
SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRŌNIC

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

NOTICIES
‘Hem sigut pioners en la defensa i lluita de tots els colˇlectius LGTBI´

El portaveu del PSC, Salvador Casas, ha assegurat que el seu grup voldria que Argentona formés part de la xarxa de municipis per la llibertat LGTBI

gran casas juliol

El cap de llista del PSC, Salvador Casas, ha passat avui per la rādio en el seu torn de la Roda Política i ha explicat āmpliament el sentit de les seves votacions en el darrer ple del mes de juliol. Casas ha assegurat que “vam votar a favor de donar suport a la declaraciķ institucional de 28 de juny, llōgicament, perquč hem sigut pioners en la lluita de tots els colˇlectius LGTBI i per nosaltres és una prioirtat que qualsveol persona, trii el que trii, tingui el suport de la societat”. Així mateix, ha afegit que “també vam dir al ple que ens agradaria que Argentona formés part de la xarxa de municipis per la donar suport al grup LGTBI de Catalunya que s’ha creat”. Sobre aquest assumpte, cal recordar que la seva companya de grup, la regidora Susana Lķpez, també va proposar al ple la possibilitat de crear una regidoria LGTBI.

Casas també ha parlat de la mociķ presentada per tots els grups, a excepciķ de TxA i PP, sobre la delegaciķ de compčtencies en matčria de contractaciķ a la Junta de Govern Local -que va quedar aprovada- i que modificava -en part- l’anterior que es va aprovar al ple de juny, i que van presentar els socialistes. Casas ha volgut subratllar que “la Junta de Govern abans era un reflex del ple perō ara que el govern estā en minoria no té sentit mantenir-ho, perquč el govern ja no és el reflexe del ple”. També ha volgut recordar que “el govern va tenir la mociķ damunt la taula més de deu dies per poder-la treballar i van demanar que la retirés al ple de juny i per aixō vam dir que no”.

El portaveu del PSC també ha parlat sobre la mociķ per proclamar Argentona municipi adscrit a la República catalana, i que el seu grup va votar en contra. Casas ha assegurat que “cada cop entenc menys coses del procés per la independčncia”. I ha afegit que “aquesta mociķ respon més a una base social que hi ha darrera de la independčncia que de la política”. Així mateix Casas creu que l’únic que s’acabarā fent de la mociķ és posar els rčtols, "perō els rčtols que venen demanant els veīnats des de fa temps, no se’ls escolta”. El socialista ha volgut destacar que "ara s’obre una nou escenari amb el nou govern espanyol i s’han d’aprofitar aquests espais per trobar fķrmules d’encaix”.

El regidor del PSC també ha parlat del conveni de transport que es va aprovar al ple i del qual ha dit que “nosaltres sempre ens hem manifestat a favor d’aquest tipus de convenis perquč entenem que és un servei important, encara que s’hagi de modificar el trajecte”. També ha donat detalls de Museu del Cāntir i de la Fira de l’Argillā, i de la rehabilitaciķ de la Casa Puig i Cadafalch segona fase, que es va aprovar per unanimitat.

Podeu escoltar l’entrevista sencera al regidor del PSC, Salvador Casas:

Publicat el 05.07.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter