Ajuntament d'Argentona

El regidor del PP, Fran Fragoso, ha fet balanç del ple de juliol i ha lamentat que no se li dediqui més temps a parlar dels "problemes reals d’Argentona"

fragoso juliol gran

El cap de llista i regidor del PP, Fran Fragoso, ha explicat avui al seu torn a la Roda Política que “no podem dedicar més d’una hora al ple a parlar d'un tema que no existeix, com és la República". A més, ha afirmat que “prefereixo parlar dels problemes reals d’Argentona, com dels carrers, de les urbanitzacions, dels parcs, de la pisicna, etc”. D’aquesta manera donava la seva opinió al respecte de la moció conjunta que van presentar els grups de la CUP, ERC i ICV per proclamar Argentona municipi adscrit a la República Catalana, i que va quedar aprovada. Fragoso ha assegurat que “això no anirà a parar enlloc”, referint-se a la moció en qüestió, i ha volgut recordar "què passa amb tots aquells que no van votar a favor de la independència, i amb totes les signatues que es van recollir per no retirar el monument de les escales de l’església. Només val allò que els interessa a ells".

Per altra banda, el regidor popular també ha parlat de l’aprovació del conveni en matèria de transport que beneficia la línia d’autobús que fa el recorregut entre Òrrius, Argentona i l’Hospital de Mataró. Fragoso ha explicat que el seu grup va votar a favor perquè “s’ha de seguir apostant per aquesta línia”, encara que ha subratllat que “nosaltres sempre hem dit que també hauria de passar per Sant Miquel del Cros, perquè són veïns d’Argentona, i també es podrien beneficiar d’aquest servei”.

Així mateix, Fragoso ha volgut agrair la feina feta de forma desinteressada per part de tots els vocals que marxen del Patronat del Museu del Càntir i també ha volgut donar la benvinguda als nous, arran de l’aprovació de la reelecció i nomenament de nous vocals de la Junta de Govern del Patronat Municipal del Museu del Càntir. El popular també ha explicat, aprofitant que es celebra la Fira Argillà 2018 aquest cap de setmana, que “m'agradava més la fira d'abans quan estava integrada dins la Festa Major perquè venia més gent, però respecto el que s’està fent”. Sobre el Càntir de l’any ha dit que "és curiós" i que "conforme el vaig veient, em va agradant més".

I seguint amb més propostes de cultura que van propserar al ple, destaca l’aprovació inicial de la rehabilitació de la Casa Puig i Cadafalch segona fase. Fragoso ha dit que “s’esta treballant bé des del govern en aquest sentit, s’estan aconseguint subvencions, i m’agrada com esta quedant”.

Per acabar, el regidor popular també ha parlat de la modificació de crèdit núm.1/2018 del pressupost del Patronat del Museu del Càntir, de la declaració per donar suport a l’alliberament LGTBI, de les comissions informatives, i de la situació de la piscina municipal.

Podeu escoltar l'entrevista sencera al regidor del PP, Fran Fragoso:

Publicat el 04.07.2018