Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
NOTICIES
Festival Sense Portes
L'Ajuntament d'Argentona redobla la seva aposta pel Festival Sense Portes
El certamen d´arts escčniques de carrer canvia de dates i se celebrarā l´abril del 2019

L’Ajuntament d’Argentona i el Col.lectiu Sense Portes volen fer públic que la propera ediciķ del Festival Sense Portes de les arts de carrer canvia de dates i es celebrarā els dies 27 i 28 d’abril de 2019, arran de l’acord d´ambdues parts perquč l’Ajuntament assumeixi l’organitzaciķ del certamen. 

Després de sis edicions i del gran creixement i projecciķ que ha aconseguit aquest festival, el Col•lectiu Sense Portes ha considerat que no pot continuar assumint en solitari la gestiķ i complexitat organitzativa d’aquest esdeveniment que ha esdevingut una gran plataforma de promociķ per al municipi i de foment de les arts escčniques de carrer.

Amb la voluntat de garantir la continuītat i sostenibilitat del projecte, l’Ajuntament d’Argentona, amb el suport i complicitat del Col•lectiu Sense Portes, es farā cārrec a partir d’ara del Festival per tal de impulsar un nou model organitzatiu que permeti reforįar l’especialitzaciķ dels diversos āmbits de treball, l’optimitzaciķ dels recursos i avanįar en qüestions com la promociķ i projecciķ d’aquest certamen que suposa una cita clau en el calendari cultural i festiu d’Argentona.

El Festival Sense Portes es va celebrar per primera vegada al 2007 i l’any 2013 es va recuperar, garantint la seva continuītat en els anys successius. L’Ajuntament d’Argentona agraeix i felicita el Col•lectiu Sense Portes i a tot el seu voluntariat per l’čxit del festival i l’incansable treball realitzat durant tots aquests anys pel foment de la cultura i la difusiķ del municipi. L’Administraciķ local, a través de la seva regidoria de Cultura, es compromet a preservar els trets d’identitat que han fet créixer aquest certamen, que ha apropat al públic espectacles i arts de carrer de gran qualitat, des de l’entrada lliure i valorant els artistes i les produccions a través de models de taquilla inversa i premis atorgats per un jurat i pels espectadors.

Logo Ajuntamentlogosenseportes
Publicat el 03.07.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter