Ajuntament d'Argentona

El regidor d'ICV, └ngel Puig, ha fet balanš del ple de juliol i ha donat detalls del Museu del CÓntir i de la rehabilitaciˇ de la Casa Puig i Cadafalch 

juliol gran puig

En el seu torn a la Roda PolÝtica, el cap de llista d'ICV i president del Patronat del Museu del CÓntir, └ngel Puig, ha assegurat que “el Museu del CÓntir Ús un dels museus mÚs ben autofinanšats de la comarca: tenim un autofinanšament proper al 50% i la resta de museus estan entre el 10 i el 20%”. Puig ha donat aquests detalls mentre explicava la modificaciˇ de crŔdits n˙m 1/2018 del pressupost del Patronat Municipal del Museu del CÓntir de l’exercici 2018, de la qual ha dit que “la modificaciˇ que es va aprovar al ple era per fer els complements no previstos que van sorgir al llarg de l’any passat”. Aquesta proposta va quedar aprovada en el ple ordinari del mes de juliol que es va celebrar ahir, dilluns 2 de juliol.

Per altra banda, Puig ha parlat d’una altre punt de l’ordre del dia que tambÚ tÚ a veure amb el Museu del CÓntir i que tambÚ va prosperar. Es tracta de la reelecciˇ i nomenament de nous vocals de la Junta de Govern del Patronat Municipal del Museu del CÓntir, del que ha dit que “hi ha una renovaciˇ molt important de tot el Patronat perquŔ fa temps que anÓvem arrossegant aquests nomenaments”. AixÝ mateix ha parlat de la Fira ArgillÓ Argentona 2018 i del cÓntir de l’any, que justament es celebra aquest cap de setmana a la vila.

El regidor de Cultura i Patrimoni tambÚ ha donat detalls de la rehabilitaciˇ de la casa Puig i Cadafalch, de la qual tambÚ va propserar l'aprovaciˇ incial text Ref˛s 2018 del seu projecte de rehabilitaciˇ segona fase. Puig ha explicat que "estem preparant la segŘent subfase 2.1 i 2.3 que correspon a estructura i instalĚlacions, que pretenem comenšar a la tardor i que es podria finalitzar a la primavera del 2019". D'aquesta manera, les dues fases restants, la 2.4 i 2.5, que corresponen a la part ornamental i de jardinera, s'aprovarien com a licitaciˇ a la primavera. El regidor ha dit que "de tot el que s'ha realitzat, portem un cost total de 830.000€, dels quals l’Ajuntament ha aportat 273.000€, i la resta corresponen a subvencions". Puig ha recordat que el cost total de la rehabilitaciˇ de la Casa Puig i Cadafalch estÓ quantificat en un miliˇ i mig d'euros.

Una altra proposta que es va aprovar per unanimitat al ple de juliol, i de la qual tambÚ ha parlat, Ús la que tÚ a veure amb la declaraciˇ institucional amb motiu del Dia Internacional LGTBI.

Escolta l'entrevista sencera al regidor d'ICV, └ngel Puig:

Publicat el 03.07.2018