Ajuntament d'Argentona
El projecte treballa en la inclusió escolar, social i laboral d'alumnes de secundària

Fa uns dies, amb la finalització del curs escolar, també es va posar punt i final a una nova edició de l'Aula Oberta, iniciativa adreçada a alumnes de quart d'ESO de l'Institut d'Argentona i que ofereix als joves, dins del seu currículum pedagògic, estades de deu hores setmanals a empreses i serveis municipals per tal d'avançar en la seva orientació laboral i les seves competències laborals i socials.

L'estada a les empreses els permet posar en pràctica en un entorn real les seves habilitats comunicatives i habilitats socials com el respecte, l'empatia, la comunicació assertiva i reforçar actituds vitals com la responsabilitat, l'esforç i l'aprenentatge de noves eines i coneixements.

L'Ajuntament d'Argentona vol fer públic el seu agraïment a les empreses i serveis col•laboradors que han acompanyat els alumnes i els ofereixen un experiència vital tan important. L'Aula Oberta és una iniciativa que va començar l'any 2005 de manera continuada tot i que ja s'havien impulsat prèviament diversos projectes pilot, per tal d'atendre la diversitat escolar i oferir oportunitats als estudiants.

Publicat el 03.07.2018