Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
Notícies
Aula Oberta
L'Aula Oberta acomiada també el curs 2017-18
El projecte treballa en la inclusiķ escolar, social i laboral d'alumnes de secundāria

Fa uns dies, amb la finalitzaciķ del curs escolar, també es va posar punt i final a una nova ediciķ de l´Aula Oberta, iniciativa adreįada a alumnes de quart d´ESO de l´Institut d´Argentona i que ofereix als joves, dins del seu currículum pedagōgic, estades de deu hores setmanals a empreses i serveis municipals per tal d´avanįar en la seva orientaciķ laboral i les seves competčncies laborals i socials.

L´estada a les empreses els permet posar en prāctica en un entorn real les seves habilitats comunicatives i habilitats socials com el respecte, l´empatia, la comunicaciķ assertiva i reforįar actituds vitals com la responsabilitat, l´esforį i l´aprenentatge de noves eines i coneixements.

L´Ajuntament d´Argentona vol fer públic el seu agraīment a les empreses i serveis col•laboradors que han acompanyat els alumnes i els ofereixen un experičncia vital tan important. L´Aula Oberta és una iniciativa que va comenįar l´any 2005 de manera continuada tot i que ja s´havien impulsat prčviament diversos projectes pilot, per tal d'atendre la diversitat escolar i oferir oportunitats als estudiants.

Publicat el 03.07.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter