Durant aquest mes de juliol el Servei de Promoció Econòmica (SEMPRE) de l'Ajuntament d'Argentona impulsa una sèrie de cursos adreçats a persones en situació d'atur.

Els cursos tenen per finalitat millorar la qualificació professional i/o la capacitat d'inserció laboral mitjançant l'assoliment i el perfeccionament de les competències professionals de les persones. S'adrecen a persones en situació d'atur.

Aquestes formacions es duran a terme a les instal.lacions de l'Ajuntament d'Argentona i  amb una oferta formativa dels àmbits d'administració, informàtica, logística i indústria alimentària.


Podeu formalitzar la inscripció a través del formulari de la pagina web o podeu adreçar-vos presencialment al Servei de Promoció Econòmica,al carrer Gran 61 o contactant al telèfon 937974900 i/o sempre@argentona.cat.

CURSOS

La formació prevista durant aquestes setmanes és la següent:

  • SAP Business One: De dilluns a divendres de 9 a 13h; Del 16 al 25 de juliol.
  • Manipulació d'aliments, intoleràncies alimentàries i al·lèrgies. Dijous 12 i divendres 13 de juliol, de 9 a 14h.
  • Operador de carretons elevadors (teoria 8h i pràctica 16h). De dilluns a divendres de 9 a 14h. Del 16 al 20 de juliol.

Els cursos són subvencionats per la Diputació de Barcelona, en el marc del Programa complementari de foment de l'ocupació local 2017, en el si del Pla Xarxa de Governs Locals 2016-2019. 

 

Més informació

Informació publicada el 28 de juny de 2018