Ets emprenedor? Vols constituir-te com a empresa? Acosta't al servei de promoció econòmica

Iniciar el teu projecte, desenvolupar la idea i dur-la a terme forma part d'una cursa de fons en la que haurem de salvar molts obstacles. Per fer-la una mica més senzilla, des de Quatre Ribes t'acompanyem en tot el procés i posem a la teva disposició eines i propostes de treure el màxim profit al teu negoci.

Els ajuntaments d'Argentona, Cabrera de Mar, Dosrius i Òrrius aposten per la feina que fan les persones emprenedores dins del teixit empresarial local. Això fa que tothom qui vulgui emprendre pugui adreçar-se al Punt d'Atenció per Emprenedors (PAE). Aquest servei els assessorarà a l'hora d'emprendre amb el seu projecte, des de la creació d'un pla d'empresa, l'accés a ajudes i subvencions pel seu negoci o formació per persones emprenedores.

Però potser un dels serveis més interessants que s'ofereix des del PAE és la possibilitat de facilitar la constitució i legalització d'una empresa amb un sistema electrònic, ràpid, eficient i gratuït. Gràcies a aquest sistema les persones emprenedores podran gaudir d'un gran estalvi, tant de temps com de diners, ja que es podran donar d'alta com a empresari/a individual el mateix dia i com a societat mercantil en un màxim de 7 dies.

Des de Quatre Ribes creiem en la importància dels emprenedors, per això l'acompanyament en les primeres passes del projecte s'allarga en el temps i busca la consolidació de les empreses. Tant si tot just comences a gestar la teva idea de negoci, si estàs fent les primeres passes o si ja fa un temps que rodes, a Quatre Ribes volem acompanyar-te.

Si voleu crear una empresa, acosteu-vos a qualsevol dels ajuntaments que formen part de la mancomunitat de Quatre Ribes i informeu-vos!

Ajuntament d'Argentona
Servei de Promoció Econòmica (SEMPRE)
c/ Gran, 61
937974900
sempre@argentona.cat

Informació publicada el 26 de juny de 2018