Notícies
Publicat el 26.06.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Un taller obert a la ciutadania per combatre la LGTBIfòbia

La Regidoria d'Igualtat ha organitzat el taller "Com ens treballem la nostra LGTBIfòbia?" amb motiu del Dia de l'Orgull LGTBI

lgtbi_faldogran

Des de la Regidoria d'Igualtat s'ha organitzat el taller "Com ens treballem la nostra LGTBIfòbia?" que tindrà lloc dimecres 27 de juny (10h) a la Sala d'Actes de l'Ajuntament d'Argentona. La tècnica d'Igualtat, Nina González, ha explicat a Ràdio Argentona que l'objectiu és "prendre consciència de les diferents formes d'identitat i expressions de gènere que hi ha, així com mostrar les desigualtats del sistema binari i patriarcal". Per abordar-ho, hi haurà una primera part teòrica on es tractarà les diferents identitats i expressions de gènere, i una segona part pràctica, enfocada en la resolució de dubtes i per compartir experiències dins d'un espai de confiança. Aquest taller serà gratuït, anirà a càrrec de l'associació Filigrana i està obert a tota la ciutadania.

Nina González també ha explicat que "treballar la lgtbifòbia és combatre els estereotips que tenim enfront de les persones amb altres maneres d'expressar-se, de viure la seva sexualitat o d'identitat de gènere". El taller s'emmarca dins dels actes previstos per dijous amb motiu del Dia de l'Orgull Lesbià, Gai, Trans, Bisexual i Intersexual. Aquesta data commemora els fets del 28 de juny de 1969 a la ciutat de Nova York, coneguda com la Revolta Stonewall, on per primera vegada les persones LGTB es van rebel·lar contra la batuda policial al local d'ambient "Stonewall". Aquests fets van propiciar que s'escollís aquest dia per commemorar, reivindicar i reconèixer, en l'àmbit internacional, la diversitat afectiva, sexual i la identitat de gènere.  

Ja pots escoltar l'entrevista sencera:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800