Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
NOTICIES
Seguretat viāria
Finalitza el curs d'educaciķ viāria a les escoles de la Policia Local
De febrer a juny hi han participat més de 1000 alumnes dels centres escolars de la vila

Aquests dies s'ha posat punt i final al curs d'educaciķ i seguretat viāria que durant els mesos de febrer a juny ha impartit la Policia Local d'Argentona i en quč hi han participat més d'un miler d'alumnes dels centres escolars de la vila, a més dels joves del Programa de Formaciķ i Inserciķ (PFI) i l'escola bressol municipal "El Bosquet"

En el marc del programa d'Educaciķ per a la Mobilitat Segura, els agents de policia també han organitzat classes per a pares amb fills d'educaciķ infantil, formant-los adequadament en la utilitzaciķ dels dispositius de retenciķ infantil (cadiretes i cinturķ), i en qüestions com la seguretat circulant, les conductes de risc i distribuīnt entre l´alumnat de P5 el “carnet de policia infantil”.

Les darreres jornades van dedicar-se a fer prāctica amb vehicles de pedals al circuit d´ensenyament viari que es va instal•lar als patis del CEIP Les Fonts, Bernat de Riudemeia i Sant Miquel del Cros. Tanmateix, i per primera vegada, s´ha muntat el circuit per a 2n d´ESO a l´IES d´Argentona. Aquesta prāctica permet als joves aplicar els coneixements en relaciķ amb els senyals de trānsit i la convivčncia entre els vehicles, els vianants i la mobilitat.

Publicat el 21.06.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter