Notícies
Publicat el 21.06.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Finalitza el curs d'educació viària a les escoles de la Policia Local
Seguretat viària
De febrer a juny hi han participat més de 1000 alumnes dels centres escolars de la vila

Aquests dies s'ha posat punt i final al curs d'educació i seguretat viària que durant els mesos de febrer a juny ha impartit la Policia Local d'Argentona i en què hi han participat més d'un miler d'alumnes dels centres escolars de la vila, a més dels joves del Programa de Formació i Inserció (PFI) i l'escola bressol municipal "El Bosquet"

En el marc del programa d'Educació per a la Mobilitat Segura, els agents de policia també han organitzat classes per a pares amb fills d'educació infantil, formant-los adequadament en la utilització dels dispositius de retenció infantil (cadiretes i cinturó), i en qüestions com la seguretat circulant, les conductes de risc i distribuïnt entre l'alumnat de P5 el “carnet de policia infantil”.

Les darreres jornades van dedicar-se a fer pràctica amb vehicles de pedals al circuit d'ensenyament viari que es va instal•lar als patis del CEIP Les Fonts, Bernat de Riudemeia i Sant Miquel del Cros. Tanmateix, i per primera vegada, s'ha muntat el circuit per a 2n d'ESO a l'IES d'Argentona. Aquesta pràctica permet als joves aplicar els coneixements en relació amb els senyals de trànsit i la convivència entre els vehicles, els vianants i la mobilitat.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800