Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

fem ocupacio
Notícies
En marxa el programa Fem ocupació
L'Ajuntament d'Argentona participa en aquest projecte adreçat a joves d'entre 18 i 29 anys, conjuntament amb l'Ajuntament de Mataró i el Consell Comarcal

Fem Ocupació per a Joves és un programa innovador que parteix de les necessitats de contractació de les empreses en l’àmbit del Maresme. Té com a objectiu afavorir la inserció laboral de persones joves d'entre 18 i 29 anys que es trobin en situació d'atur.

El programa Fem Ocupació per a Joves ofereix:

• Prospecció i assessorament a empreses.
• Orientació, tutorització i acompanyament a la inserció.
• Contracte laboral a jornada parcial, no inferior al 50% de la jornada ordinària, amb una durada de 6 mesos, en alternança amb formació relacionada amb el lloc de treball.

Poden participar-hi joves de 18 a 29 anys en situació d'atur, amb graduat de l'ESO, Batxillerat o amb Cicles Formatius de Grau Mitjà, i prioritàriament amb experiència laboral prèvia. Aquests joves hauran d'inscriure's al Registre d'Informació de Garantia Juvenil i ofereix experiència per un període mínim de sis mesos com a part integrada del programa. 

• Les empreses podran contractar mitjançant qualsevol modalitat contractual, segons la normativa vigent (excepte els d'interinitat, relleu i substitució treballadors/es amb reserva del lloc de treball).
• Contractació a jornada laboral parcial o completa si la formació es realitza prèviament.
• Subvenció del SMI: 706.60€/mes per jornada completa (o part proporcional en funció de la jornada realitzada), amb un màxim de 6 mesos.
• Els ajuts són compatibles amb els incentius fiscals i les bonificacions en les quotes de la Seguretat Social previstos per a cadascuna de les modalitats contractuals.

Si hi esteu interessats en participar en aquest programa cal que us adreceu al SEMPRE, al Servei de Promoció Econòmica (c/ Gran, 61) (altell).

Informació publicada el 18 de juny de 2018

AJUNTAMENT D'ARGENTONA | SERVEI MUNICIPAL DE PROMOCIÓ ECONÓMICA (SEMPRE)
c/ Gran, 59, 2n pis
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de: