Ajuntament d'Argentona
El nou contracte preveu una inversió de prop de 540 mil euros en els propers quatre anys per a la millora i actualització de la xarxa municipal

L'Ajuntament d'Argentona ha adjudicat aquest mes de juny el nou contracte per al servei de manteniment de l'enllumenat públic i control energètic municipal, que preveu una important partida d'inversions per a la millora de la seguretat i renovació de la xarxa i les instal.lacions de prop de 540 mil euros que s'executaria en els propers anys fins al 2022.

El nou contracte preveu diverses millores en el servei que permetran reduir el consum energètic del municipi, reparar les instal•lacions avariades i millorar els nivells lumínics del municipi.

Entre les principals actuacions destaquen la millora dels quadres d'enllumenat del veïnat de Les Ginesteres, que permetrà fer un salt de qualitat molt important en el servei, la substitució de les lluminàries actuals per models LED a zones com el Turó de Sant Sebastià, la zona Eixample i el veïnat de Madà i la substitució de prop de 150 columnes de llum que es troben en mal estat al municipi, a més de l'actualitxzació dels quadres elèctrics amb diferencials rearmables, entre d'altres.

El pressupost total d'aquest contracte, que preveu una durada de quatre anys més dos prorrogables, s'eleva a 1,9 milions d'euros. El servei també contempla el manteniment dels semàfors i la pilona que regula l'accés de vehicles al centre.

Amb aquesta adjudicació es posa punt i final a un periode de provisionalitat en el servei d'enllumenat municipal com a conseqüència d'un frau en els concursos de l'enllumenat públic, en el que es van veure perjudicats diversos ajuntaments, entre els quals el d'Argentona.

Publicat el 13.06.2018