Ajuntament d'Argentona

Taller de Rima amb Pau Llonch, Twerk, Jazz Steps o el Torneig de Futbol Sala són algunes de les activitats que la Regidoria de Joventut ha organitzat per aquest estiu

estiujove_faldogran

Del 25 de juny al 13 de juliol, el Casal de Joves d'Argentona i l'Espai Jove de Sant Miquel del Cros, acolliran els tallers i les activitats programades per la Regidoria de Joventut. Taller de Robòtica, Twerk, Hip Hop, Teatre Social, Jazz Steps, Autodefensa, Exhibició de Patinets i el Torneig de Futbol Sala són algunes de les activitats que es poden realitzar. Des de la regidoria s'ha explicat que les activitats responen a demandes del jovent, algunes pretenen repetir l'èxit de l'any anterior i altres es realitzaran per primera vegada. En qualsevol cas, tota la informació de la programació queda recollida al cartell de l'Estiu Jove 2018 i les persones majors de 12 anys podran escollir les activitats que volen realitzar. Les propostes són gratuïtes però caldrà omplir el formulari d'inscripció i seleccionar els tallers escollits. 

La Tècnica de Joventut, Mònica Bertran, ha explicat a Ràdio Argentona que una de les activitats amb més expectativa és el Taller de Rima amb el conegut raper Pau Llonch "ja estem en contacte amb l'AMPA perquè si aquest taller esdevé un èxit, podríem fer-lo el curs vinent a l'Institut". Eloi Campos, alumne en pràctiques al Casal, ha explicat que aquest taller ha sigut molt profitós en altres centres, ja que Llonch connecta amb el jovent i a través del rap fomenta la consciència crítica tractant temes com el racisme i la xenofòbia. La dinamitzadora Susanna Abril, ha explicat que tots els tallers són "tastets" de curta durada amb l'objectiu d'oferir "una oportunitat per provar activitats i descobrir noves inquietuds". L'acte de cloenda serà la Festa Holy que tindrà lloc el 13 de juliol (19h) al poliesportiu.   

Escolta l'entrevista sencera:

Publicat el 13.06.2018