Ajuntament d'Argentona

El recent estrenat candidat ha assegurat que volen recuperar la força perduda al 2015 i que es presenten amb ambició per aconseguir l'alcaldia

bernat calvo gran

Bernat Calvo va ser escollit diumenge cap de llista de JuntsxCat i serà candidat a l'alcaldia d'Argentona a les properes eleccions municipals que es celebraran el 2019. Aquesta elecció s'ha fet a través de l'assemblea d'associats i la seva va ser la única candidatura. En una entrevista a Ràdio Argentona, Bernat Calvo ha dit que un dels objectius ara és recuperar la força perduda al 2015 (ja que no es va presentar ni Convergència ni Convergència i Unió a les municipals) i "repertir els resultats del 2011 i recuperar el votant de sempre". Calvo ha assegurat que "ens presentem amb ambició per treure l'alcaldia i no farem cap maniobra per aconseguir-la, tot respectant els resultats". 

Pel que fa a nivell de partit, Calvo ha dit que "era important donar-nos a conèixer: primer com a candiat però també presentant una llista a l'alçada de les circumstàncies". El candidat ha avançat que la llista estarà composada per 17 persones que estiguin integrades al municipi i, "sobretot", ha destacat la "meritocràcia que pugui aportar valor". No obstant ha volgut mencionar noms com Cristina Maynou, l'Ana Silvia Cruz, Joan Puyo, Oriol Marín.... que a dia d'avui formen part de l'executiva. De totes maneres ha volgut destacar que "encara està per veure". 

Pel que fa a projectes d'àmbit local ha dit que vol lluitar per la identitat del poble (les tradicions, les festes i la cultura del municipi), vol mantenir el patrimoni cultural i natural; i també ha dit que un dels objectius és lluitar a favor del medi ambient, acabar d'implementar el porta a porta, i assegurar la igualtat. 

Bernat Calvo ha assegurat que "fa molts anys que estic molt il·lusionat amb Argentona. Vaig començar a prendre consciència quan era adolescent, però a partir del 2010 vaig ser més conscient de la política local. Vaig començar a assistir a reunions amb en Ferran Armengol però malauradament al 2015 no es va presentar".

Escolta l'entrevista al candidat a l'alcaldia de JuntsxCat, Bernat Calvo:

Publicat el 12.06.2018