Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 12.06.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Bernat Calvo escollit cap de llista de JuntsxCat i alcaldable d'Argentona

El recent estrenat candidat ha assegurat que volen recuperar la forįa perduda al 2015 i que es presenten amb ambiciķ per aconseguir l'alcaldia

bernat calvo gran

Bernat Calvo va ser escollit diumenge cap de llista de JuntsxCat i serā candidat a l'alcaldia d'Argentona a les properes eleccions municipals que es celebraran el 2019. Aquesta elecciķ s'ha fet a través de l'assemblea d'associats i la seva va ser la única candidatura. En una entrevista a Rādio Argentona, Bernat Calvo ha dit que un dels objectius ara és recuperar la forįa perduda al 2015 (ja que no es va presentar ni Convergčncia ni Convergčncia i Uniķ a les municipals) i "repertir els resultats del 2011 i recuperar el votant de sempre". Calvo ha assegurat que "ens presentem amb ambiciķ per treure l'alcaldia i no farem cap maniobra per aconseguir-la, tot respectant els resultats". 

Pel que fa a nivell de partit, Calvo ha dit que "era important donar-nos a cončixer: primer com a candiat perō també presentant una llista a l'alįada de les circumstāncies". El candidat ha avanįat que la llista estarā composada per 17 persones que estiguin integrades al municipi i, "sobretot", ha destacat la "meritocrācia que pugui aportar valor". No obstant ha volgut mencionar noms com Cristina Maynou, l'Ana Silvia Cruz, Joan Puyo, Oriol Marín.... que a dia d'avui formen part de l'executiva. De totes maneres ha volgut destacar que "encara estā per veure". 

Pel que fa a projectes d'āmbit local ha dit que vol lluitar per la identitat del poble (les tradicions, les festes i la cultura del municipi), vol mantenir el patrimoni cultural i natural; i també ha dit que un dels objectius és lluitar a favor del medi ambient, acabar d'implementar el porta a porta, i assegurar la igualtat. 

Bernat Calvo ha assegurat que "fa molts anys que estic molt ilˇlusionat amb Argentona. Vaig comenįar a prendre conscičncia quan era adolescent, perō a partir del 2010 vaig ser més conscient de la política local. Vaig comenįar a assistir a reunions amb en Ferran Armengol perō malauradament al 2015 no es va presentar".

Escolta l'entrevista al candidat a l'alcaldia de JuntsxCat, Bernat Calvo:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800