Argentonacomunicaciķ.cat - ARGENTONA COMUNICACIĶ

Argentona Comunicaciķ social
Facebook Twitter Youtube Ivoox
SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRŌNIC

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

NOTICIES
‘La proposta de TxA pel projecte de l'aparcament és incorporar agents cívics'

El cap de llista de TxA, Pep Masķ, ha explicat el sentit del seu vot al ple de juny i ha dit que la seva abstenciķ va vinculada a aquesta peticiķ 

gran maso juny

El cap de llista de Tots per Argentona (TxA), Pep Masķ, en el seu torn a la roda política ha dit que “la nostra abstenciķ va vinculada a una proposta que vam fer i que creiem que pot funcionar perfectament que és incorporar dos agents cívics per fer gestions informatives”. Així ho ha explicat quan feia referčncia a una modificaciķ de crčdit que afecta al projecte de la zona vermella d'aparcament i que va quedar aprovada al ple de juny. Pel que fa al canvi de sentit del seu vot respecte al ple de maig, on també es va sotmetre a votaciķ aquesta mesura, Masķ ha admčs que "arran de l'oposiciķ de tota l'oposiciķ, l’associaciķ de comerciants Argentona es Mou ha estat fent contactes amb tots els grups polítics explicant la seva preocupaciķ i nosaltres els hi vam explicar la proposta d'incorporar dos agnets cívics i no ho van veure amb mals ulls”. Per altra banda també ha dit que “creiem que la gestiķ que competeix a la mobilitat de la via pública ha de ser competčncia municipal que es gestioni directament des de l’Ajuntament”. Així mateix ha volgut recordar que “en totes les modificacions de crčdit sempre ens hem abstingut i mai posem pals a les rodes”.

Pep Masķ també ha parlat dels dos plans que es van presentar al ple i que es van aprovar per unanimitat. Pel que fa al Pla Director del verd urbā d’Argentona i Pla de Poda ha assegurat que “estā bé tenir un pla que tignui una perspectiva a llarg termini i que marqui la tendčncia a seguir de tot govern". Pel que fa al Pla Local de Joventut ha destacat que “es va comenįar a treballar fa un any i mig i el nostre grup va participar, perō des de llavors el govern no ens han tornat a convocar, i s’ha portat quasi per urgčncia al ple”.

Per una altra banda, el cap de llista de TxA, ha dit que el seu grup “celebra” la mociķ que el PSC va presentar sobre la recuperaciķ per part del Ple Corporatiu de les atribucions en matčria de contractaciķ delegades a la Junta de Govern Local. No obstant, Masķ ha volgut recordar que "quan el PSC estava al govern també van ser un dels artífexs de que totes aquestes coses passessin a la Junta del Govern”. Masķ ha destacat "la importāncia que té que tots els grups municipals puguin dir la seva en les grans coses, com per exemple com s‘han de fer serveis, l'elaboraciķ dels plecs, etc. No vam dubtar gens ni mica en votar aquesta mesura”.

Per acabar, el cap de llista del grup municipal també ha parlat de la modificaciķ de crčdit que afecta a les millores d’accés del pavellķ antic; i de l’assemblea oberta del seu grup que va tenir lloc fa unes setamnes i n’ha explicat algunes conclusions.

Escolta l'entrevista sencera al cap de llista de Tots per Argentona, Pep Masķ:

Publicat el 11.06.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter