Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 11.06.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
‘La proposta de TxA pel projecte de l'aparcament és incorporar agents cívics'

El cap de llista de TxA, Pep Masó, ha explicat el sentit del seu vot al ple de juny i ha dit que la seva abstenció va vinculada a aquesta petició 

gran maso juny

El cap de llista de Tots per Argentona (TxA), Pep Masó, en el seu torn a la roda política ha dit que “la nostra abstenció va vinculada a una proposta que vam fer i que creiem que pot funcionar perfectament que és incorporar dos agents cívics per fer gestions informatives”. Així ho ha explicat quan feia referència a una modificació de crèdit que afecta al projecte de la zona vermella d'aparcament i que va quedar aprovada al ple de juny. Pel que fa al canvi de sentit del seu vot respecte al ple de maig, on també es va sotmetre a votació aquesta mesura, Masó ha admès que "arran de l'oposició de tota l'oposició, l’associació de comerciants Argentona es Mou ha estat fent contactes amb tots els grups polítics explicant la seva preocupació i nosaltres els hi vam explicar la proposta d'incorporar dos agnets cívics i no ho van veure amb mals ulls”. Per altra banda també ha dit que “creiem que la gestió que competeix a la mobilitat de la via pública ha de ser competència municipal que es gestioni directament des de l’Ajuntament”. Així mateix ha volgut recordar que “en totes les modificacions de crèdit sempre ens hem abstingut i mai posem pals a les rodes”.

Pep Masó també ha parlat dels dos plans que es van presentar al ple i que es van aprovar per unanimitat. Pel que fa al Pla Director del verd urbà d’Argentona i Pla de Poda ha assegurat que “està bé tenir un pla que tignui una perspectiva a llarg termini i que marqui la tendència a seguir de tot govern". Pel que fa al Pla Local de Joventut ha destacat que “es va començar a treballar fa un any i mig i el nostre grup va participar, però des de llavors el govern no ens han tornat a convocar, i s’ha portat quasi per urgència al ple”.

Per una altra banda, el cap de llista de TxA, ha dit que el seu grup “celebra” la moció que el PSC va presentar sobre la recuperació per part del Ple Corporatiu de les atribucions en matèria de contractació delegades a la Junta de Govern Local. No obstant, Masó ha volgut recordar que "quan el PSC estava al govern també van ser un dels artífexs de que totes aquestes coses passessin a la Junta del Govern”. Masó ha destacat "la importància que té que tots els grups municipals puguin dir la seva en les grans coses, com per exemple com s‘han de fer serveis, l'elaboració dels plecs, etc. No vam dubtar gens ni mica en votar aquesta mesura”.

Per acabar, el cap de llista del grup municipal també ha parlat de la modificació de crèdit que afecta a les millores d’accés del pavelló antic; i de l’assemblea oberta del seu grup que va tenir lloc fa unes setamnes i n’ha explicat algunes conclusions.

Escolta l'entrevista sencera al cap de llista de Tots per Argentona, Pep Masó:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800