Ajuntament d'Argentona

La televisió pública catalana ha gravat a alguns indrets del poble i ha comptat amb la participació vilatana pel seu nou programa

queconovell_faldogran

TV3 ha tornat a escollir Argentona per rodar un nou programa i en aquesta ocasió ha comptat amb la participació vilatana. Aquest divendres, els cotxes amb el logotip de TV3, un flamant Ferrari i algunes cares televisives reunides a la Plaça Nova, despertaven la curiositat de vianants i s'evidenciava que alguna cosa s'hi estava coent. Un grup de vilatans i vilatanes van explicar a Ràdio Argentona que havien estat convocats per participar d'un programa que s'emetria passat l'estiu a la cadena pública catalana. Segons els participants, la temàtica va relacionada amb afirmar o desmentir tòpics sobre els catalans, i viatjaran per diverses poblacions arreu del territori per aconseguir aquesta informació.

La vila d'Argentona està acostumada a les càmeres de TV3, ja que sovint s'hi rodaven escenes de l'exitosa sèrie La Riera que es va estar emetre durant vuit anys. En aquesta ocasió vam reconèixer el periodista i guionista Pol Izquierdo, que dirigia el programa. No obstant, no va voler desvelar cap mena d'informació argumentant que "és un nou programa i volem guardar el secret fins la seva emissió". Així mateix, vam poder veure l'actor, humorista i una de les cares més conegudes del programa 'Polòinia' de TV3, Queco Novell, juntament amb l'actriu argentonina d'adopció Mireia Portas, que fa de Reina al mateix programa. En el moment del rodatge, Queco Novell conduia un Ferrari i convidava als vilatans d'Argentona convocats, a pujar amb ell per parlar dels tòpics catalans.           

Publicat el 11.06.2018