Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 11.06.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Argentona torna a convertir-se en un platķ de TV3

La televisiķ pública catalana ha gravat a alguns indrets del poble i ha comptat amb la participaciķ vilatana pel seu nou programa

queconovell_faldogran

TV3 ha tornat a escollir Argentona per rodar un nou programa i en aquesta ocasiķ ha comptat amb la participaciķ vilatana. Aquest divendres, els cotxes amb el logotip de TV3, un flamant Ferrari i algunes cares televisives reunides a la Plaįa Nova, despertaven la curiositat de vianants i s'evidenciava que alguna cosa s'hi estava coent. Un grup de vilatans i vilatanes van explicar a Rādio Argentona que havien estat convocats per participar d'un programa que s'emetria passat l'estiu a la cadena pública catalana. Segons els participants, la temātica va relacionada amb afirmar o desmentir tōpics sobre els catalans, i viatjaran per diverses poblacions arreu del territori per aconseguir aquesta informaciķ.

La vila d'Argentona estā acostumada a les cāmeres de TV3, ja que sovint s'hi rodaven escenes de l'exitosa sčrie La Riera que es va estar emetre durant vuit anys. En aquesta ocasiķ vam recončixer el periodista i guionista Pol Izquierdo, que dirigia el programa. No obstant, no va voler desvelar cap mena d'informaciķ argumentant que "és un nou programa i volem guardar el secret fins la seva emissiķ". Així mateix, vam poder veure l'actor, humorista i una de les cares més conegudes del programa 'Polōinia' de TV3, Queco Novell, juntament amb l'actriu argentonina d'adopciķ Mireia Portas, que fa de Reina al mateix programa. En el moment del rodatge, Queco Novell conduia un Ferrari i convidava als vilatans d'Argentona convocats, a pujar amb ell per parlar dels tōpics catalans.           

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800