Ajuntament d'Argentona
En aquest ōrgan hi participen alumnes de 5č i 6č de primāria de les escoles d'Argentona

consell infāncia gimscape

La segona ediciķ del Consell d’infāncia de l’Ajuntament d’Argentona va celebrar l’última sessiķ ordināria de l’any el passat dimecres 6 de juny. Durant aquesta trobada, els consellers i conselleres van rebre la visita del regidor de Participaciķ Ciutadana, Guillem Saleta, i de la vicepresidenta del Consell de la Vila, Mite Ferrer. A banda de cončixer el funcionament de l’ōrgan de participaciķ per a la ciutadania adulta, la sessiķ va servir per valorar el Gimscape que van organitzar el 19 de maig.

Aquesta activitat, consistent en una combinaciķ entre gimcana i scaperoom va ser la resposta del Consell d’infāncia a l’encārrec de l’Alcalde d’organitzar una activitat que donés difusiķ al consell. Els i les participants van haver de descobrir quč és el Consell d’infāncia mitjanįant cinc proves que els anaven responent a preguntes com quč fem? o on ens reunim? Es tractava d’una activitat oberta a gent de totes les edats, a la qual hi van participar gairebé 200 persones.

A banda de l’čxit d’aquesta activitat, una altra fita assolida en l’ediciķ d’enguany és la participaciķ al Consell Nacional d’Infants i Adolescents de Catalunya (CNIAC), que compta amb dos representants d’Argentona.

El Consell d'Infāncia reprendrā les trobades a l’octubre, per tal d’organitzar el relleu anual en quč els i les membres que passen a fer 1r d’ESO donen pas a nens i nenes de 5č. Com ja és habitual, l’acte de constituciķ del nou consell tindrā lloc al voltant del 20 de novembre, Dia Internacional dels Drets de la Infāncia.

Publicat el 08.06.2018