Notícies
Publicat el 08.06.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
El Consell d'infància tanca el calendari de sessions del 2018
En aquest òrgan hi participen alumnes de 5è i 6è de primària de les escoles d'Argentona

consell infància gimscape

La segona edició del Consell d’infància de l’Ajuntament d’Argentona va celebrar l’última sessió ordinària de l’any el passat dimecres 6 de juny. Durant aquesta trobada, els consellers i conselleres van rebre la visita del regidor de Participació Ciutadana, Guillem Saleta, i de la vicepresidenta del Consell de la Vila, Mite Ferrer. A banda de conèixer el funcionament de l’òrgan de participació per a la ciutadania adulta, la sessió va servir per valorar el Gimscape que van organitzar el 19 de maig.

Aquesta activitat, consistent en una combinació entre gimcana i scaperoom va ser la resposta del Consell d’infància a l’encàrrec de l’Alcalde d’organitzar una activitat que donés difusió al consell. Els i les participants van haver de descobrir què és el Consell d’infància mitjançant cinc proves que els anaven responent a preguntes com què fem? o on ens reunim? Es tractava d’una activitat oberta a gent de totes les edats, a la qual hi van participar gairebé 200 persones.

A banda de l’èxit d’aquesta activitat, una altra fita assolida en l’edició d’enguany és la participació al Consell Nacional d’Infants i Adolescents de Catalunya (CNIAC), que compta amb dos representants d’Argentona.

El Consell d'Infància reprendrà les trobades a l’octubre, per tal d’organitzar el relleu anual en què els i les membres que passen a fer 1r d’ESO donen pas a nens i nenes de 5è. Com ja és habitual, l’acte de constitució del nou consell tindrà lloc al voltant del 20 de novembre, Dia Internacional dels Drets de la Infància.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800