Notícies
Publicat el 07.06.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
L'Ajuntament d'Argentona municipalitza l'abastament d'aigua de Can Cabot
Can Cabot
La urbanització passa també al sistema d'execució de cooperació, pas important per a la futura recepció del veïnat

L'Ajuntament d'Argentona ha municipalitzat aquest mes de juny el servei d'abastament d'aigua potable al veïnat de Can Cabot, gestió que encomanarà a la companyia municipal Aigües d'Argentona. Fins el moment, aquest servei el realitzaven empreses privades contractades per la Junta de Compensació de Can Cabot.

Aquest procés de municipalització del servei d'aigua s'ha realitzat en paral•lel al canvi de sistema d'execució urbanística de la urbanització de Can Cabot, que passarà d'un sistema de compensació - en què els propietaris pivats executaven al seu risc i ventura, mentre l'administració local només fa el seguiment de l'execució per tal que s'adeqüí a la legislació i al planejament - a un sistema per cooperació, en el qual l'Ajuntament pren la iniciativa a la urbanització, executant les obres a realitzar, amb càrrec als propietaris.

Aquests canvis són de gran importància per al desenvolupament de la urbanització i suposen els primers passos per a la plena recepció de la urbanització per part de l'Ajuntament. Aquest procés ha estat possible gràcies a la bona entesa i predisposició del govern d'Argentona i la Junta de Compensació, així com també de l'Associació de Veïns de Can Cabot.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800