Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
NOTICIES
Can Cabot
L'Ajuntament d'Argentona municipalitza l'abastament d'aigua de Can Cabot
La urbanitzaciķ passa també al sistema d'execuciķ de cooperaciķ, pas important per a la futura recepciķ del veīnat

L'Ajuntament d´Argentona ha municipalitzat aquest mes de juny el servei d´abastament d´aigua potable al veīnat de Can Cabot, gestiķ que encomanarā a la companyia municipal Aigües d´Argentona. Fins el moment, aquest servei el realitzaven empreses privades contractades per la Junta de Compensaciķ de Can Cabot.

Aquest procés de municipalitzaciķ del servei d'aigua s'ha realitzat en paral•lel al canvi de sistema d'execuciķ urbanística de la urbanitzaciķ de Can Cabot, que passarā d´un sistema de compensaciķ - en quč els propietaris pivats executaven al seu risc i ventura, mentre l'administraciķ local només fa el seguiment de l'execuciķ per tal que s'adeqüí a la legislaciķ i al planejament - a un sistema per cooperaciķ, en el qual l´Ajuntament pren la iniciativa a la urbanitzaciķ, executant les obres a realitzar, amb cārrec als propietaris.

Aquests canvis sķn de gran importāncia per al desenvolupament de la urbanitzaciķ i suposen els primers passos per a la plena recepciķ de la urbanitzaciķ per part de l´Ajuntament. Aquest procés ha estat possible grācies a la bona entesa i predisposiciķ del govern d'Argentona i la Junta de Compensaciķ, així com també de l´Associaciķ de Veīns de Can Cabot.

Publicat el 07.06.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter