Ajuntament d'Argentona

L'entitat musical participarà en el 25è aniversari de l'Associació Catalana d'Escoles de Música en un concert amb més de 5.500 músics

espaimusical_faldogran

L'Associació Espai Musical Burriac participarà al concert multitudinari que ha estat organitzat per celebrar els 25 anys d'història de l'Associació Catalana d'Escoles de Música (ACEM) i que tindrà lloc el pròxim 10 de juny (13h). El RCDE Stadium de Cornellà-El Prat serà l'escenari que acollirà 5.500 músics provinents de 82 escoles de música de tot Catalunya, d'entre 8 i 80 anys d'edat. El concert comptarà amb un cor de 1.500 cantants, 1.200 músics de corda fregada, 1.500 instruments de vent, 750 guitarristes i baixistes, 300 percussionistes i 100 ballarins. El punt àlgid d'aquesta festa de la música arribarà quan els músics de totes les disciplines s'uniran per tocar sota les ordres de Manel Camp.

Noemí Estatuet i Manel García, són els coordinadors de l'Associació Espai Musical Burriac i han explicat a Ràdio Argentona que l'alumnat està més il·lusionat que nerviós. En aquest sentit han assegurat que estan molt acostumats a fer concerts durant l'any "tot i que aquest és especial, fa molt temps que ho preparem amb concerts parcials a Tarragona, Lleida o al MNAC de Barcelona". L'ACEM ha organitzar aquestes trobades per fomentar la col·laboració entre escoles, l'intercanvi d'experiències entre alumnes i fent més visible la tasca de les escoles de música.  

Ja pots escoltar l'entrevista sencera: 

Publicat el 07.06.2018