Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 06.06.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
‘Ara veig amb bons ulls la zona vermella perquč m'han donat arguments'

El cap de llista i regidor del PP, Fran Fragoso, ha fet balanį del ple de juny i ha lamentat la falta d’informaciķ i de previsiķ per part del govern

fragoso gran juny

El cap de llista i regidor del PP, Fran Fragoso, ha explicat avui al seu torn a la Roda Política que “a vegades hi ha que saber votar que no i, quan et donen arguments, a votar que sí”. Així ho ha ressumit quan se li ha preguntat pel sentit del seu vot en la proposta de la modificaciķ de l’annex d’inversions i de l’expedient de modificaciķ de crčdits núm 8/2018 del pressupost d’enguany, que el govern va portar a votaciķ al ple i va restar aprovat. Recordem que en el ple de maig aquesta proposta no va prosperar i que el PP va votar-la en contra. Fragoso ha lamentat que “l’equip de govern no es va posar en contacte amb mi mai, ni em va explicar quins serien els objectius del projecte de la zona vermella”. Fragoso ha destacat que ha sigut l’associaciķ de comerciants qui finalment els hi ha explicat el projecte i ha assegurat que “els comerciants volen que s’aprovi aquest projecte i aixō és el més important”.

El regidor popular també ha parlat de l’aprovaciķ de dos plans que es van aprovar per unanimitat. Un és el referent al Pla Director del verd urbā d’Argentona i Pla de Poda, del qual ha dit que “m’he llegit el document per sobre i és quelcom que s’ha anat treballant i que hi ha hagut diverses reunions, per aixō el meu vot a favor”. Per altra banda, l’altre pla que es presentava era el referent al Pla Local de Joventut d’Argentona 2018-2021 del que ha dit que “he donat el meu vot de confianįa i més encara si és per la joventut d’Argentona”.

Fragoso també ha explicat el seu sentit del vot de la mociķ que va presentar el grup del PSC referent a la recuperaciķ per part del Ple Corporatiu de les atribucions en matčria de contractaciķ delegades a la Junta de Govern Local. El regidor ha destacat que "vaig votar a favor perquč d’aquesta manera tindrem més informaciķ, ja que el govern no la dona”. A més, pel que fa a l’alentiment dels processos que aquesta mesura provocaria, segons l’alcalde, Fragoso ha sentenciat que “tot aixō sķn excuses”.

El regidor popular també ha parlat de l’aprovaciķ de l’ordenanįa fiscal número 46, de la modificaciķ de crčdit número 9/2018, d’unes quantes mocions que es van presentar en plens anteriors, de la Tarda de l’Esport, i de la mociķ de censura contra Mariano Rajoy.

Podeu escoltar l'entrevista sencera al regidor del PP, Fran Fragoso:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800