Cultura i Festes
Mostra, Festa
Diada de la Flor
El cap de setmana del 2 i 3 de juny Argentona s'engalana per celebrar aquesta cita tradicional del calendari
  • Dissabte 2 de juny i Diumenge 3 de juny
L'OU COM BALLA

D'11 a 14h i de 17 a 20h al Museu del Càntir. Jornada de portes obertes al museu on es podrà visitar l'Espai Floral i el tradicional Ou Com Balla a la font del pati.

OBERTURA DELS JARDINS DE LA CASA PUIG I CADAFALCH

D'11 A 14H I DE 17 A 20H. Podrem gaudir d'uns jardins que habitualment són tancats al públic i que per aquest cap de setmana de la flor s'hauran engalanat i ambientat per fer-ne una visita ben agradable.

EXPOSICIÓ FLORAL AL SALÓ DE PEDRA

D'11 A 14H I DE 17 A 20H. El Saló de Pedra s'omplirà de flors i composicions florals i obrirà les seves portes a tothom que el vulgui visitar.

ENGALANAMENT DE CARRERS

Diversos carrers de la vila. Aquest cap de setmana tan especial, lluirem els carrers del poble, ben engalanats amb motius florals. Qualsevol racó us podrà sorprendre.

TALLER DE CUINA LITTLE CHEF

Dissabte de 17 a 18:30H i Diumenge d'11 a 12:30H a la plaça Nova. Kids&Us ofereix un curs de cuina per a nens i nenes de 3 a 7 anys (han d'anar acompanyats d'un adult). Els nens i nenes viuran l'experiència de cuinar de forma divertida i en família, utilitzant vocabulari i expressions relatives  a la cuina. Taller gratuït. Places limitades.

FIRA D'ARTESANIA I ALIMENTACIÓ

De 10 a 14:30H i de 17 a 20:30H a la Plaça Nova. Tindrem les tradicionals parades de producte artesà alimentari, bijuteria i complements.

  • Dissabte 2 de juny
TALLER A LA BIBLIOTECA

A les 12H a la Biblioteca d'Argentona. Taller per a nens d'entre 3 i 12 anys, amb el material artístic jumping clay. La temàtica girarà entorn la Diada de la Flor. Places limitades. Cal inscripció prèvia a la Biblioteca.

COMPOSICIÓ D'ESTORES DE FLORS

Tarda i nit a diversos carrers i punts del poble. A partir de la tarda del dissabte, associacions i veïns de la vila es posaran en marxa per omplir de catifes de flors els carrers d'Argentona

  • Diumenge 3 de juny
TROBADA DE PLAQUES DE CAVA

De 9H a 13H a la Plaça de Vendre. Els amants del col•leccionisme i el curiosos podran gaudir d'aquesta trobada d'intercanvi de plaques de cava, amb placa commemorativa.

TROBADA DE PUNTAIRES I XOCOLATADA

A les 10h a la Plaça de Vendre Podrem veure en directe com es realitzen el que són autèntiques obres d'art, i si volem també tindrem l'oportunitat de provar, aprendre i participar.

FES LA TEVA

A les 11H al carrer Bernat Riudemeia, davant el Centru. Vols participar en fer una estora de flors? Doncs tindreu l'oportunitat de seguir-ne els passos en l'elaboració manual de tot el procés.

ENOTAST

A les 12:30H a la Casa Gòtica. Per la Diada de la Flor vine al tast de vins de la DO Alella conduït per una sommelier i maridat amb un punt de flor. Compra d'entrades a tincticket.com/enotast

TREPITJADA DE LES CATIFES DE FLORS

A les 19:30H des de l'Ajuntament. Amb els gegants i grallers d'Argentona, acompanyats pel pubillatge argentoní, farem un cercavila tot trepitjant les catifes pels carrers engalanats, moment que representa la culminació de la Diada de la Flor.

  • Activitats Continuades
EXPOSICIÓ D'IMATGES HISTÒRIQUES SOBRE EL CORPUS D'ARGENTONA

Del 28 de maig al 10 de juny a la Biblioteca d'Argentona
Hi haurà una selecció d'imatges, provinents del fons fotogràfic de l'Arxiu Municipal, exposades a l'aparador de la Biblioteca.

Dissabte
2
juny
2018

(*també 03-06-2018)
Data 2 de juny de 2018 fins al 3 de juny de 2018
Tipus d'acte Mostra, Festa
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
 
^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800