Notícies
Publicat el 24.05.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Concert inèdit per celebrar els 120 anys de la Coral Llaç d'Amistat

L'acte tindrà lloc diumenge a La Sala (18h) i reunirà a les corals de la vila així com a directors, músics i solistes locals

rosavila_faldogran

La Coral Llaç d'Amistat celebra el seu 120è aniversari amb un acte central que tindrà lloc diumenge 27 de maig a la Sala d'Argentona. A les 18h començarà el concert amb el cor actual, seguidament s'hi afegiran els antics cantaires dirigits per Narcís Perich, Enric Serras, Miquel Peralba i Jordi Guri. A més, totes les corals del poble s'han avingut a aportar la seva veu i per això hi haurà actuació de la Coral Càntir d'Or, Argentona Cor de Gospel, Coral Som-hi, A-Cor, Espai Musical Burriac i Mar de Notes de l'Aula de Música. Una vint-i-cinquena de músics i solistes locals tampoc s'han volgut perdre participar d'aquesta celebració i per això han preparat actuacions conjuntes. 

La presidenta de la Coral Llaç d'Amistat, Rosa Vila, ha explicat que amb aquest acte s'han proposat "enllaçar el passat amb el present i encarar el futur, així com enllaçar cantaires, directors i músics". Per fer-ho possible, el director Narcís Perich ha tingut molta feina de coordinació i adaptació de les peces musicals però "ha tingut molt bona entesa amb tothom i els participants s'hi han implicat amb molta energia i il·lusió". Un dels moments més màgics de l'acte serà l'estrena de l'obra de Lluís Llach "Ítaca" amb la participació de tots els cors i músics dalt de l'escenari. Les entrades ja estan a la venda, l'aportació és voluntària i es poden comprar a "El Sindicat", "Instants Fotografia" i a la "Llibreria Arenas". 

Ja pots escoltar l'entrevista sencera:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800