Notícies
Publicat el 22.05.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Susana López: "Estic molt contenta però també espantada per la responsabilitat"

La recent escollida cap de llista del PSC i candidata a l'alcaldia d'Argentona ha explicat quins són els seus objectius en l’àmbit local

lopez gran

La nova cap de llista del PSC, Susana López, ha explicat a Ràdio Argentona que “tinc sentiments enfrontats perquè per una banda estic contenta però alhora espantada davant de la responsabilitat que això suposa”. Aquesta és la valoració que ha fet respecte a la seva elecció el passat dijous, en assemblea i de forma unànime, com a cap de llista del PSC i candidata a l'alcaldia d'Argentona per les properes eleccions municipals del 2019, després que l'actual cap de llista, Salvador Casas, fés un pas al costat. López ha assegurat que el seu objectiu és l'alcaldia i que “anirem a per totes” perquè, a més, ha dit, “seria la primera vegada que hi hauria una dona i socialista a l'Ajuntament d'Argentona”.

López ha explicat que ha fet un pas endavant “perquè el PSC necessita un canvi i el poble també”. Així mateix ha volgut afegir que “ja estaria bé que hi hagués una dona alcaldessa en un poble com Argentona, que es declara feminista”. López ha explicat que vol treballar per tots els argentonins de forma transversal  “perquè la meva experiència en l’àrea social m'ha fet veure els problemes reals i importants de la gent”. D'entre aquests problemes, un dels que més li preocupa, ha dit, és el de l'habitatge, i ha assegurat que “hem de fer promocions d'habitatges de protecció oficial, i no pot ser que valguin 200.000€”, perquè ha assegurat que “la gent està marxant del poble perquè és impossible viure aquí”. També ha volgut parlar de les famílies que passen dificultats econòmiques i del problema de la solitud de les persones, en especial les grans.

Per altra banda, la candidata socialista ha explicat com funciona el seu partit per triar un candidat o candidata, que és fent una assemblea extraordinària, però ha explicat que “el fet de que l'actual cap de llista, Salvador Casas, hagi fet un pas al costat, ha fet que tot es precipités perquè en situació normal ho hauríem d'haver fer a la tardor”. Així mateix López ha assegurat que “per mi en Vador Casas tindrà el lloc que vulgui a la llista del PSC però em temo que no vol estar a la llista, perquè personalment vol fer un descans, però sí estarà al costat nostre i ens ajudarà”.

La socialitsa també ha parlat del paper de la dona al capdavant de la política, del nou govern de la Generalitat, i de la situació del PSOE a nivell nacional.

Podeu escoltar l'entrevista sencera a Susana López aquí:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800