Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 16.05.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
'Cal que es compleixi la zona blava actual i no s'han de gastar més diners en això'

El portaveu de TxA, Pep Masó, ha defensat en el seu torn de la roda política la zona blava i ha criticat que es vulguin gastar 80.000 euros en canviar-la

maso grna maig

El cap de llista de Tots per Argentona (TxA), Pep Masó, en el seu torn a la roda política ha dit que “quan ho van portar a votació al pressupost ja vam dir que ens semblava absurd, innecessari i ineficient que es gastessin 80.000 euros en les zones blaves, i que, a més, es posin unes màquines i hi hagi uns controls”. Així ho ha dit fent referència al projecte de la zona vermella que té a veure amb unes modifcacions de crèdit que el govern va portar al ple el passat dimarts, i que tota l’oposició va votar-hi en contra. Masó ha subratllat que el seu grup vol deixar la zona blava d’aparcament tal i com està actualment “ja que és gratuïta i obliga a moure el cotxe al cap d’una hora o hora i mitja”. Per aquest motiu ha destacat que “apostem per una policia de proximitat que estigui informant i sancionant a aquells que en fan un mal ús”. Masó veu necessari que “es compleixi la zona blava actual i creiem que aquests diners s’han de gastar en coses més importants”. Per altra banda ha volgut explicar que el govern "no ha de posar excuses" a que no se'ls aprovi aquest punt perquè “aquesta és la única qüestió que el govern no ha pogut tirar endavant en tres anys”.

Per altra banda, el portaveu i cap de llista de TxA, també ha parlat del sentit del seu vot en dues altres propostes que no van prosperar, que tenen a veure amb el canvi de nom de dos carrers de la vila. Masó ha explicat que “som un grup plural, obert, i estem en contacte amb molta gent i ens van començar a arribar molts inputs de vilatants que tenien dubtes al voltant d’aquest tema”. Per aquest motiu, ha dit, “a partir d’aquí considerem que s’inicia un debat que creiem que seria interessant obrir-lo al màxim d’actor possibles”. És per aquest motiu, ha explicat, que la regidora del seu grup, Assumpta Boba, va demanar que es retiressin aquestes dues propostes al ple “per demanar més temps i també perquè el govern elaborés un calendari i se’n parlés, però el govern es va tancar en banda”. El regidor també ha explicat que quan es va celebrar la comissió del Nomenclator el seu grup va votar a favor d’aquests canvis i que els dos noms proposats els hi semblen bé “pel que representen en aquests moments de la política catalana”. Sobre aquest tema, Masó ha conclòs que “estem oberts a que hi hagi el màxim consens possible i proposar una consluta ciutadana potser seria una opció”.

Pep Masó també ha parlat d’una proposta urgent que es va votar a favor per unanimitat relativa a unes modificacions de crèdit. Masó ha explicat que el seu grup va presentar unes al·legacions però ha destacat que “el més important és que el govern ha tornat a deixar els 350.000 euros a la partida de la reforma del carrer Josep Soler” . I ha afirmat que “ara el que demanem és que aquests diners no es quedin al calaix i que es desenvolupi l’obra, que és molt necessària”.

El portaveu d’aquest grup municipal també ha parlat de la problemàtica de les terrasses dels bars de la Plaça Nova i voltants, i del seu grup parlamentari i de l’assemblea oberta que han preparat pel proper 25 de maig.

Podeu escoltar l’entrevista sencera al regidor de TxA, Pep Masó:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800