Argentonacomunicaciķ.cat - ARGENTONA COMUNICACIĶ

Argentona Comunicaciķ social
Facebook Twitter Youtube Ivoox
SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRŌNIC

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

NOTICIES
El Consell d'Infāncia organitza una Gimscape per donar-se a cončixer
Sis consellers expliquen quč fan al Consell, com s'organitzen, i quines sķn les preocupacions dels infants de la vila

Tres consellers i tres conselleres del Consell d’Infāncia van visitar la setmana passada els estudis de Rādio Argentona i van explicar amb tot detall quina és la feina que fan des del Consell, com s’organitzen, quins sķn els seus objectius, i també ens van desvetllar quins projectes tenen en marxa.

Els seus membres, que representen diferents classes d’entre 5č i 6č de Primāria i que, a més, compleixen amb la paritat de gčnere, es reuneixen un cop al mes amb una acta que han elaborat prčviament després de reunir-se amb els companys de classe. “Nosaltres només som els portaveus de tota la classe, només donem veu”, van voler subratllar. Pel que fa al funcionament, van explicar que “ens reunim a la Velcro i el nostre sentit és ajudar a millorar Argentona des del punt de vista dels nens, i ens dediquem a traslladar la paraula de la nostra classe per a que pugui arribar a tot el poble”Per altra banda, una de les conselleres va destacar que “mai fem votacions, sempre arribem a consenos”, i quan s’arriba a aquest consens “al final s’acaba fent si el que hem decidit no és molt complicat”. 

Pel que fa a les demandes i inquietuds que tenen els infants de la vila, han detsacat que “sķn arreglar la pista de skate, que posin llum a les nits, que obrin la pista del Centru, i també demanem que s’arrgeli el paviment i les voreres dels carrers”, encara que assumeixen que “perō molts temes no depenen de nosaltres ni de l’Ajuntament, sinķ de diferents entitats que sķn privades”.

Així mateix també han destacat que el que més els hi agrada de formar part del Consell d’Infāncia és que “compartim una estona amb més nens d’Argentona i és important que no siguin sempre els adults els que tenen que donar veu”.

Per altra banda també han explicat quin procés van seguir per tal de participar d’aquest consell. “Una noia de l’Ajuntament va venir i qui es va voler presentar va donar un paperet amb el telčfon dels pares”, van afirmar. Una altra, simplement va dir que “jo vaig sortir perquč vaig dir que en tenia moltes ganes".  

GIMSCAPE ORGANITZADA PEL CONSELL D'INFĀNCIA

Un dels projectes que estan treballant actualment és la Gimscape, una activitat oberta a tothom que tindrā lloc aquest dissabte dia 19 de maig a la Plaįa Nova. Els consellers han explicat que “és una barreja de gimcana i scaperoom i l’objectiu és donar a cončixer el Consell d’Infāncia a tothom, i també perquč els nens es vulguin apuntar a participar per l’any que ve”. Així mateix van voler subratllar que “pot assistir qui vulgui i al final de la prova hi haurā un petit obsequi i s’oferirā un berenar”. 

Inscripcions per la Gimscape

Podeu escoltar l’entrevista sencera aquí:

Publicat el 15.05.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter