Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
Turisme
Rutes guiades 2018
Ruta Racons del passat
El Servei de Promociķ Econōmica de l´Ajuntament d´Argentona organitza una nova ediciķ de les rutes guiades per cončixer més a fons la riquesa natural, histōrica i arquitectōnica del municipi. S´han programat quatre sortides entre els mesos de Maig i Juny. 
La primera proposta serā el 20 de maig amb la ruta “Racons del passat” i la darrera arribarā el 17 de juny  amb “Font a font".

Aquestes activitats sķn gratuītes perō les places sķn limitades i cal fer inscripciķ prčvia. Trobareu el formulari d'inscripciķ al peu d'aquesta pāgina.

R/01  EL PASSAT D'ARGENTONA A TRAVÉS DELS RACONS I SENTITS

20 de maig/ 10.30 / Museu del Cāntir 

Durada: 1 h i 30 min

Racons d'histōria i sentits que ens parlen dels orígens, evoluciķ i transformaciķ de la vila. A partir dels llocs més emblemātics d'Argentona anirem fent un recorregut histōric fins a arribar a l'actualitat veient i sentint les empremtes que el temps i la histōria ha deixat al nostre poble. 

R/02 FETS I LLEGENDES 

27 de maig / 10.30h / Museu del Cāntir

Durada: 1h  i 30 min 

Edat recomanada: a partir de 6 anys 

Ruta māgica i divertida per descobrir les ančcdotes i llegendes més curioses de la vila amb activitat infantil al final. Aquesta ruta estarā dirigida per Ona l'exploradora, que els explicarā les llegendes i fets curiosos als infants de la casa i, per finalitzar, realitzarem un taller de manualitats. 

R/ 03 VILA MODERNISTA D'ESTIUEIG 

10 de juny / 10.30h / Museu del Cāntir 

Durada: 1 i 30 h aprox

Descobreix l'Argentona modernista i les maneres de viure en el temps de l'estiueig. Amb aquesta ruta veurem l'herčncia del modernisme a la vila d'Argentona i la manera de viure en aquella época. 

R/04 FONT A FONT 

17 de juny / 10.30h / Font Picant  

Durada: 1h i 30h min aprox 

Coneix les fonts més emblemātiques d'Argentona amb la seva histōria, natura i la fauna del territori. Una ruta per passejar i cončixer la histōria de les fonts més populars d'Argentona. 


Més informaciķ i reserves:

Ajuntament d'Argentona Servei Municipal de Promociķ Econōmica C. Gran, 61          

Tel.  93 797 49 00   turisme@argentona.cat 
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Diumenge
20
maig
2018
10:30h
Lloc: Museu del Cāntir
Hora: 10.30 h
Durada: 1h i 30 min aprox
Ho organitza: Regidoria de Promociķ Econōmica
AJUNTAMENT D'ARGENTONA Š 2014