Notícies
Publicat el 15.05.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
La jornada popular de neteja de boscos i l'entorn natural recull 430 quilos de residus
Clean Up Europe
L'activitat s'emmarcava en l'European Clean Up Day i va comptar amb la participació d'una quinzena de persones

Aquest dissabte Argentona es va sumar a l’European Clean Up Day, una jornada europea de neteja popular d’espais naturals, que va comptar amb la presència d'una quinzena de persones.

Tot i que la proposta inicial era la de concentrar les tasques a la riera d'Argentona, el bon estat en què es troba el tram previst va animar als organitzadors a desplaçar l'activitat a la zona de La barraca d’en Perico, al veïnat de la Pujada, d’on es van retirar 430 quilos de residus que es van portar ben classificats a la deixalleria.

En concret van ser uns 200 quilos de rebuig, 50 de fustes, 50 de vidre (ampolles), 30 d’envasos i uns 100 de ferralla. La brossa, a més, ja es trobava correctament classificada perquè dies anteriors un voluntari del poble, en Pere Canal, s’havia dedicat altruistament a recollir bona part de la brossa escampada pel bosc i deixar-la ben embossada prop del camí de les aigües. En aquest cas, els voluntaris només van haver de completar la pujada fins al camí i carregar les bosses a la furgoneta pel seu trasllat a la deixalleria. 

L'Ajuntament d'Argentona vol agrair la col·laboració del Runners del Grup de Muntanya d’Argentona per coorganitzar aquesta acció, i una menció especial al Pere Canal per la seva inestimable i desinteressada feina de neteja dels nostres boscos i rieres.

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800