Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
Notícies
Clean Up Europe
La jornada popular de neteja de boscos i l'entorn natural recull 430 quilos de residus
L'activitat s'emmarcava en l'European Clean Up Day i va comptar amb la participaciķ d'una quinzena de persones

Aquest dissabte Argentona es va sumar a l’European Clean Up Day, una jornada europea de neteja popular d’espais naturals, que va comptar amb la presčncia d'una quinzena de persones.

Tot i que la proposta inicial era la de concentrar les tasques a la riera d'Argentona, el bon estat en quč es troba el tram previst va animar als organitzadors a desplaįar l'activitat a la zona de La barraca d’en Perico, al veīnat de la Pujada, d’on es van retirar 430 quilos de residus que es van portar ben classificats a la deixalleria.

En concret van ser uns 200 quilos de rebuig, 50 de fustes, 50 de vidre (ampolles), 30 d’envasos i uns 100 de ferralla. La brossa, a més, ja es trobava correctament classificada perquč dies anteriors un voluntari del poble, en Pere Canal, s’havia dedicat altruistament a recollir bona part de la brossa escampada pel bosc i deixar-la ben embossada prop del camí de les aigües. En aquest cas, els voluntaris només van haver de completar la pujada fins al camí i carregar les bosses a la furgoneta pel seu trasllat a la deixalleria. 

L'Ajuntament d'Argentona vol agrair la colˇlaboraciķ del Runners del Grup de Muntanya d’Argentona per coorganitzar aquesta acciķ, i una menciķ especial al Pere Canal per la seva inestimable i desinteressada feina de neteja dels nostres boscos i rieres.

Publicat el 15.05.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter