Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
Notícies
Mostra Entitats Argentona
Gran festa de les associacions d'Argentona
La Mostra d'Entitats omple la plaįa Nova d'activitats i propostes

Aquest dissabte es va celebrar una nova ediciķ de la Mostra d'Entitats, que va reunir més d'una trentena de les associacions del municipi en representaciķ dels āmbits cultural, esportiu, social, solidari o mediambiental.

Les entitats, instal.lades en carpes a la plaįa Nova, van poder presentar les seves activitats i moltes d'elles es van animar també a organitzar exhibicions i propostes a l'espai central, on al llarg del dia es van poder veure demostracions de taekwondo, patinatge, tennis, bāsquet o una desfilada de gossos, entre d'altres.

Durant el matí, l'Ajuntament d'Argentona va oferir xocolata desfeta i també fruita per a tots els participants i assistents que ho desitgessin. La Mostra també va estar molt ambientada amb la participaciķ dels Brass the Gitano Band, que van fer ballar tothom.

Malauradament la fina cortina d'aigua que va comenįar a caure per la tarda va obligar a avanįar el tancament de la Mostra d'Entitats. La regidoria de Participaciķ Ciutadana vol agrair la presčncia de totes les associacions participants, així com dels treballadors municipals, colˇlaboradors i voluntaris que van fer possible aquesta gran jornada de l'associacionisme argentoní.

Trobareu una āmplia galeria d'imatges al següent enllaį

Publicat el 14.05.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter