Notícies
Publicat el 14.05.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Gran festa de les associacions d'Argentona
Mostra Entitats Argentona
La Mostra d'Entitats omple la plaça Nova d'activitats i propostes

Aquest dissabte es va celebrar una nova edició de la Mostra d'Entitats, que va reunir més d'una trentena de les associacions del municipi en representació dels àmbits cultural, esportiu, social, solidari o mediambiental.

Les entitats, instal.lades en carpes a la plaça Nova, van poder presentar les seves activitats i moltes d'elles es van animar també a organitzar exhibicions i propostes a l'espai central, on al llarg del dia es van poder veure demostracions de taekwondo, patinatge, tennis, bàsquet o una desfilada de gossos, entre d'altres.

Durant el matí, l'Ajuntament d'Argentona va oferir xocolata desfeta i també fruita per a tots els participants i assistents que ho desitgessin. La Mostra també va estar molt ambientada amb la participació dels Brass the Gitano Band, que van fer ballar tothom.

Malauradament la fina cortina d'aigua que va començar a caure per la tarda va obligar a avançar el tancament de la Mostra d'Entitats. La regidoria de Participació Ciutadana vol agrair la presència de totes les associacions participants, així com dels treballadors municipals, col·laboradors i voluntaris que van fer possible aquesta gran jornada de l'associacionisme argentoní.

Trobareu una àmplia galeria d'imatges al següent enllaç

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800