Argentonacomunicaciķ.cat - ARGENTONA COMUNICACIĶ

Argentona Comunicaciķ social
Facebook Twitter Youtube Ivoox
SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRŌNIC

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

NOTICIES
‘El govern no és conscient que estā en minoria i que és el moment de fer política’

El cap de llista del PSC, Salvador Casas, ha demanat al govern més consens amb l’oposiciķ abans de portar les propostes a votaciķ al ple

casas maig gran

El cap de llista del PSC, Salvador Casas, ha passat avui per la rādio en el seu torn de la Roda Política i ha explicat āmpliament el sentit de les votacions que el seu grup va dur a terme en el ple ordinari de maig, celebrat el passat dimarts. Casas ha assegurat que “el govern no és conscient que no té la majoria i que ara és el moment de fer política”. A més ha volgut afegir que “allō que vols fer, ho has d’acordar amb algun grup de l’oposiciķ; i si no ho fas, corres el risc que portis coses al ple i que se’t tombin”, referint-se a les tres propostes que el govern va presentar i que l’oposiciķ va fer que no prosperessin, com és el cas de la proposta de canviar el nom de dos carrers del poble o unes modificacions de crčdit. Respecte a la primera, Casas ha donat tres motius pels quals el seu grup hi va votar en contra: perquč consideren que s’hauria d’haver consensuat amb els veīns, perquč creuen que els carrers que es volen canviar no s’han de canviar del tot, i perquč les propostes amb els nous noms encara tenen poca forįa histōrica. Així mateix ha volgut recordar que la Comissiķ del Nomenclator estā treballant amb un reglament que no estā actualitzat i que els processos participatius han de ser previs a la pressa de decisions.

Per altra banda, el socialista també ha donat detalls d’una altra proposta que el seu grup va votar en contra i que fa referčncia a unes modificacions de crčdit. Casas ha volgut especificar que van votar en contra només per la part que té a veure amb el Fons de Contingčncia. El cap de llista ha recordat que es tracta de la setena modificaciķ de crčdit que es realitza dins d'aquest any i ha subratllat que "hi ha elements molts clars que sí necessiten de modificacions de pressupost" perō ha recalcat que “el Fons de Contingčncia no estā pensat per fer accions que haurien d’estar pressupostades prčviament”. Pel que fa a la zona vermella, ha dit que el seu grup no va entrar al debat d’aquest tema perquč “no tenim cap opiniķ” ja que “ens agradaria tenir més informaciķ al respecte per poder consensuar el projecte i així que pogués ser aprovat en el ple”.

Pel que fa a les propostes urgents que es van presentar, també ha parlat d’una que té a veure amb unes al•legacions que els seu grup i el de TxA van presentar relatives a unes modifcacions de crčdit exposades a un ple extraordinari el passat 20 de marį. Aquestes al•legacions buscaven que es mantingués el projecte de la reforma del carrer Josep Soler. I Casas, que havia estat regidor d’aquesta ārea fa uns mesos enrere, ha volgut assenyalar que “han de ser els tčcnics els que li donin forma a aquest projecte”. Per altra banda, i referint-se a la pujada de to que es va produir al ple quan es parlava d'aquest tema, ha assegurat que "el regidor Pere Mķra va fer unes afirmacions bastants desafortundades i es van perdre les formes amb el senyor Collet”. Casas ha volgut concloure que “no vaig entendre aquesta crispaciķ gratuīta al voltant d’aquest projecte”.

Podeu escoltar l’entrevista sencera al regidor del PSC, Salvador Casas:

Publicat el 11.05.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter