Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 10.05.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
'Hi ha coses més importants a fer que canviar el nom dels carrers'

El regidor del PP, Fran Fragoso, ha explicat en el seu tron a la Roda Política el sentit del seus vots en el ple ordinari de maig

fragoso gran

El regidor del Partit Popular, Fran Fragoso, ha explicat avui en el seu torn de la Roda Política, el seu vot en contra per canviar el nom de dos carrers del poble. En aquest sentit ha explicat que “a Argentona hi ha moltes més coses importants en les que s’ha de treballar que canviar el nom dels carrers, com per exemple carrers mal asfaltats, parcs bruts…”. Així mateix ha afegit que “el cost econòmic i de temps que suposa pels veïns afectats és moltíssim”. Fragoso ha dit que “quan al govern se li posa quelcom al cap, només val el que ells volen”, referint-se a que no busquen consensuar, tot i que cap representant del seu grup va poder asistir a les votacions en la Comissió del Nomenclator. Fragoso ha assegurat que mai votaran a favor de canviar el nom de qualsevol carrer, sigui quin sigui el nom que es proposi “perquè ja estan bé així com estan”. No obstant, veu amb bons ulls el fet de posar noms a nous carrers o places que encara no en tinguin.

Fragoso també ha parlat d’un altre punt de l’ordre del dia, que tots els grups de l’oposició van votar en contra, que és el referent a unes modificacions de crèdit del presspost municipal de 2018. El regidor del PP ha assegurat que “no veig necessari que l’Ajuntament s’hagi de gastar 80.000 euros en un sistema d’aparcament que no funciona”. El regidor popular considera que així com està la zona blava “ja està bé” i que “hi ha que buscar altres sistemes perquè aquest amb les màquines no té sentit”. En aquest cas ha tornat a criticar el govern perquè “no es pot comunicar aquest projecte tres dies abans del ple i presentar-lo”. Fragoso creu que aquest tipus de projectes s’han de consensuar prèviament “perquè els 17 regidors que som al consistori volem el millor per Argentona”. Pel que fa a una modificació de crèdit que surt del Fonts de Contingència, Fragoso ha dit que “això demostra que no fan bé els deures”.

El popular també ha parlat de la moció relativa a la universalització dels servesi sanitaris, la lluita contra les llistes d’espera, i la retallada continuada de serveis mèdics; que van presentar conjuntament tots els grups municipals, a execpeció del seu grup. Fragoso ha explicat que va votar en contra perquè "la sanitat pública espanyola és una de les millors del món”.  Així mateix ha parlat sobre la moció, que també va votar en contra, en condemna i suport t als 9 professors de l’Institut el Palau de Sant Andreu de la Barca investigats per la Fiscalia per delictes d’odi.

Finalment ha recordat que demà es celebra la Tarda de l’Esport, una moció que el seu grup va presentar anys enrere i que l’equip de govern actual ha recuperat. Demà es premiarà i reconeixerà a tots aquells implicats en el món de l’esport d’aquest municipi.

Podeu escoltar l'entrevista sencera al regidor del PP, Fran Fragoso:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800