Argentonacomunicaciķ.cat - ARGENTONA COMUNICACIĶ

Argentona Comunicaciķ social
Facebook Twitter Youtube Ivoox
SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRŌNIC

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

NOTICIES
'Hi ha coses més importants a fer que canviar el nom dels carrers'

El regidor del PP, Fran Fragoso, ha explicat en el seu tron a la Roda Política el sentit del seus vots en el ple ordinari de maig

fragoso gran

El regidor del Partit Popular, Fran Fragoso, ha explicat avui en el seu torn de la Roda Política, el seu vot en contra per canviar el nom de dos carrers del poble. En aquest sentit ha explicat que “a Argentona hi ha moltes més coses importants en les que s’ha de treballar que canviar el nom dels carrers, com per exemple carrers mal asfaltats, parcs bruts…”. Així mateix ha afegit que “el cost econōmic i de temps que suposa pels veīns afectats és moltíssim”. Fragoso ha dit que “quan al govern se li posa quelcom al cap, només val el que ells volen”, referint-se a que no busquen consensuar, tot i que cap representant del seu grup va poder asistir a les votacions en la Comissiķ del Nomenclator. Fragoso ha assegurat que mai votaran a favor de canviar el nom de qualsevol carrer, sigui quin sigui el nom que es proposi “perquč ja estan bé així com estan”. No obstant, veu amb bons ulls el fet de posar noms a nous carrers o places que encara no en tinguin.

Fragoso també ha parlat d’un altre punt de l’ordre del dia, que tots els grups de l’oposiciķ van votar en contra, que és el referent a unes modificacions de crčdit del presspost municipal de 2018. El regidor del PP ha assegurat que “no veig necessari que l’Ajuntament s’hagi de gastar 80.000 euros en un sistema d’aparcament que no funciona”. El regidor popular considera que així com estā la zona blava “ja estā bé” i que “hi ha que buscar altres sistemes perquč aquest amb les māquines no té sentit”. En aquest cas ha tornat a criticar el govern perquč “no es pot comunicar aquest projecte tres dies abans del ple i presentar-lo”. Fragoso creu que aquest tipus de projectes s’han de consensuar prčviament “perquč els 17 regidors que som al consistori volem el millor per Argentona”. Pel que fa a una modificaciķ de crčdit que surt del Fonts de Contingčncia, Fragoso ha dit que “aixō demostra que no fan bé els deures”.

El popular també ha parlat de la mociķ relativa a la universalitzaciķ dels servesi sanitaris, la lluita contra les llistes d’espera, i la retallada continuada de serveis mčdics; que van presentar conjuntament tots els grups municipals, a execpeciķ del seu grup. Fragoso ha explicat que va votar en contra perquč "la sanitat pública espanyola és una de les millors del mķn”.  Així mateix ha parlat sobre la mociķ, que també va votar en contra, en condemna i suport t als 9 professors de l’Institut el Palau de Sant Andreu de la Barca investigats per la Fiscalia per delictes d’odi.

Finalment ha recordat que demā es celebra la Tarda de l’Esport, una mociķ que el seu grup va presentar anys enrere i que l’equip de govern actual ha recuperat. Demā es premiarā i reconeixerā a tots aquells implicats en el mķn de l’esport d’aquest municipi.

Podeu escoltar l'entrevista sencera al regidor del PP, Fran Fragoso:

Publicat el 10.05.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter