Notícies
Publicat el 25.04.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
‘TxA hagués fet bé en consultar a tots els agents implicats en les escoles bressol’

L'alcalde d'Argentona, Eudald Calvo, ha explicat que la moció que va presentar l'oposició era molt precipitada i no coneixien les conseqüències del que presentaven

alcalde gran abril

L'alcalde d'Argentona i cap de llista de la CUP, Eudald Calvo, ha explicat avui en el seu torn a la roda política que “el grup de TxA hagués fet bé en consultar a tots els agents; no només als pares i mares, sinó també a l'AMPA o a la direcció de l'escola”, referint-se a la moció que va presentar aquest grup de l'oposició relativa al manteniment de l'horari escolar a les escoles bressol durant el mes de juliol, i que es va votar a favor per unanimitat. Calvo ha afegit que “els grups de l'oposició han de fer autocrítica: ells van pensar que era una bona idea portar aquesta moció al ple i nosaltres els vam demanar que la retiressin perquè comportaria malestar a la comunitat educativa, però van preferir tirar pel dret”. L'alcalde ha destacat que avui mateix es reunia amb l'AMPA de l'escola bressol per tractar aquest assumpte i ha dit que “s'ha de trobar un mecanisme per oferir un servei lúdic que ofereixi als pares dels nens aquest horari de tardes, i que els educadors puguin seguir fent aquesta formació”. Pel que fa a la unificació del calendari escolar d'Educació Infantil i Primària amb el de les escoles bressol ha dit que “és una possibilitat”.

L'alcalde també ha parlat de la moció que va presentar el PSC referent a la municipalització d'alguns serveis i que es va votar a favor per unanimitat. Calvo ha explicat que “el problema de les municipalitzacions que nosaltres defensem es que existeix una legislació estatal elaborada pel PP que va radicalment en contra de les municipalitzacions”. Calvo ha dit que amb aquestes eines són amb les que han de treballar dia a dia, “amb eines pensades per gent d'extrema dreta per afavorir empreses dels seus amiguets”, referint-se al marc legal elaborat pel PP. El també cap de llista de la CUP ha volgut defensar la gestió pública dels serveis i la seva plena confiança en l'administració pública. Així mateix ha volgut subratllar que municipalitzar un servei és quelcom complicadíssim.

Eudald Calvo també ha aprofitat per felicitar la Polica Local d'Argentona, amb motiu de les detencions que s'han produït darrerament pel que fa a robatoris de cases, i que venia al fil de la moció que va presentar el PP. Calvo ha destacat que “hem patit una sèrie de robatoris, especialment a les Ginesteres, i hem aconseguit detenir tres bandes de lladres", i això ha fet que hagin baixat en picat el número de robatoris, ha dit. Ha volgut subratllar també que la bona feina que s'està fent per part de la policia dota de més seguretat al municipi.

L'alcalde també ha donat detalls de perquè es van retirar dos punts de l'ordre del dia, així com de la proposta urgent de denúncia a la criminalització dels CDRs, i de les subvencions per un valor de prop de 400.000 euros que han rebut de la Diputació.

Podeu escoltar l'entrevista sencera a l'alcalde, Eudald Calvo:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800