Notícies
Publicat el 18.04.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
‘Gràcies a la policia s'han evitat bastants robatoris i se'ls ha de felicitar´

El regidor del PP, Fran Fragoso, ha explicat en el seu torn a la Roda Política les tres mocions que el seu grup ha presentat al ple d'abril

fragoso abril gran


El portaveu i cap de llista del Partit Popular, Fran Fragoso, ha explicat avui en el seu torn de la Roda Política les tres mocions que va presentar el seu grup en el darrer ple del mes d'abril. “Gràcies a la policia s'han evitat bastants robatoris i sempre que vaig pel poble, els veig. Crec que la presència policial als carrers d'Argentona és bona”, ha afirmat. Així ho ha explicat quan es referia a la moció que va presentar el seu grup, i que va quedar aprovada, relativa a sol·licitar menció especial el dia de la Policia Local d'Argentona als agents de la Policia Local, als Mossos d'Esquadra, i als veïns que van col·laborar en la detenció dels causants de dos robatoris al nucli urbà d'Argentona. Fragoso ha volgut aclarir que “tenim una gran policia” i “entre tots podem fer que els robatoris es redueixin”. Així mateix ha volgut subratllar que pel seu grup és molt important que el cos policial disposi de càmeres de seguretat.

El regidor del PP també ha explicat una altra moció, que es va aprovar, presentada pel seu grup en què es sol·licitava la construcció d'una pista de petanca a Sant Miquel del Cros, després que diversos veïns li haguessin fet la demanda. L'espai que proposen és l'esplanada que queda just darrera d'on es fa el mercat del Cros. “Els veïns volen una pista una mica enretirada per no molestar a la resta de veïns perquè sovint es queden jugant fins tard i fan soroll”.  

També ha parlat d'una tercera moció que es va acabar retirant i que "segurament" es presentarà al proper ple, que feia referència a que s'implementin millores a l'accessibilitat de dades referents a l'activitat i la contractació municipal. Fragoso ha detallat que “la moció es va retirar perquè necessitem treballar-la més”. El que es pretén es que hi hagi un portal de transparència més acurat on es puguin consultar les despeses que fa l'equip del govern i en què es gasten els diners. També es planteja que els regidors fitxin les seves hores laborals, d'igual manera que ho fa la resta del personal de l'ajuntament. “Veiem convenient que els regidors fitxin perquè els contribuents sàpiguen les hores que hi treballen”, ha assegurat

Així mateix el portaveu del PP també ha parlat sobre l'adjudicació del bar de la piscina, de mantenir l'horari de les escoles bressol al juliol, de la municipalització d'alguns serveis de l'ajuntament, així com dels Comitès de la Defensa de la República.

Podeu escoltar l'entrevista sencera al regidor del PP, Fran Fragoso:

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800