Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 17.04.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
'Ens comprometem a garantir l'horari de les escoles bressol fins les 17h al juliol'

Així ho ha confirmat Āngel Puig a Rādio Argentona després que al ple d'abril, celebrat ahir, es votés a favor per unanimitat la modificaciķ de la mociķ i la mociķ presentada pel grup TxA

angel puig abril gran

En el seu torn a la Roda Política de Rādio Argentona, el cap de llista d'ICV i regidor d’Educaciķ, Āngel Puig, ha assegurat que “tornarem a adoptar l’horari de les escoles bressol fins les 17h al mes de juliol i el suplirem perquč les educadores puguin fer la seva formaciķ”. Així ho ha explicat després que al ple d’abril, celebrat ahir dilluns, el grup municipal de TxA presentés una mociķ per al manteniment de l’horari escolar a les escoles bressol durant el mes de juliol. Finalment, aquesta mociķ es va aprovar per unanimitat amb les modificacions aportades.

També ha parlat d’una altra mociķ presentada pel grup de TxA relativa a la recuperaciķ d’elements arquitectōnics de Can Doro- Cal Guardiā, que es va votar a favor per unanimitat. El també regidor de Patrimoni ha volgut subratllar que “tenim els elements arquitectōnics guardats al magatzem de la Velcro i es troben en bones condicions. Alguns ja senyalitzats i ben documentats”. Puig ha explicat que a l’equip que guanyi el concurs de l’edificaciķ de la Biblioteca se li traslladarā que tinguin en compte aquests elements per tornar-los a incorporar a la construcciķ.

Per altra banda, el regidor ha parlat de l’Alianįa en Educaciķ 360 i ha especificat que “és un moviment que s’estā debatent i en el que estem immersos en trobades a la que hi assisteixo regularment”. Puig creu que és un moviment molt interessant i considera que “si en algun moment es produeix l’adhesiķ, s’ha de fer des de la comunitat educativa d’Argentona perquč ha d’haver-hi compromisos”.

El regidor també ha parlat de les preinscripcions escolars, que s’estan duent a terme aquests dies, i ha assegurat que “per descomptat tenim prou places per cobrir tota la necessitat educativa del municipi”. Pel proper curs s’han ofert 50 places de P3 a l’escola de Les Fonts, 25 a l'escola Argentona, 25 a l'escola Bernat de Riudemeia, i 25 a l'escola del Cros.

Podeu escoltar l'entrevista sencera a Āngel Puig, regidor d'Inciativa per Catalunya- Verds, en el següent enllaį:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800