Argentona Comunicació

La revista es començarà a distribuir en paper a finals d’aquesta setmana

faldo gran 148

El butlletí municipal Cap de Creus 148 ja està disponible en versió digital al web de comunicació de l'Ajuntament. Serà a partir de finals d’aquesta setmana quan es començarà a distribuir pels domicilis en format de paper. En aquesta edició, l’actualització del pacte de govern i la Diada de Sant Jordi aclaparen l’actualitat.

Pel que fa la política, a la nova edició del butlletí podeu conèixer quines són les novetats i prioritats que CUP, ERC i ICV han establert en el nou pacte de govern. Una de les més destacables és la introducció de la República com una prioritat, doncs s’ha volgut subratllar el caràcter totalment d’esquerres i independentista que conforma l’actual govern. També podeu consultar el document de prioritats 2017-2019 on es presenta una relació d’accions i projectes a realitzar, així com els indicadors del seu estat d’execució i compliment. Podeu saber, també, què n’opina l’oposició de tot plegat.

Però aquesta edició del Cap de Creus no només parla de política, sinó que la cultura i les tradicions també són protagonistes. I és que la Diada de Sant Jordi està a tocar. Per aquest motiu podeu trobar un ampli reportatge en què es pot consultar tant el programa d’activitats que tindran lloc al municipi, com una sèrie de recomanacions literàries elaborades en clau local. Així mateix, a l’edició 148 de la revista, es fa un repàs a les activitats que van tenir lloc al municipi per commemorar el Dia Internacional de les Dones, i com el feminisme argentoní ha esdevingut més reivindicatiu que mai. Per altra banda, als reportatges gràfics podeu trobar un recull amb les millors fotografies de Carnestoltes 2018 i de la nevada que va tenir lloc a finals de febrer a Argentona.

En esports coneixem tots els detalls de la propera celebració de la Tarda de l’Esport i; a la Contraportada, ens endinsem en la personalitat d’una poetessa centenària, la Lina Casanovas.

Publicat el 16.04.2018