Ajuntament d'Argentona
Aquesta serÓ la imatge de la mostra ArgillÓ Argentona que se celebrarÓ del 6 al 8 de juliol

Xavier Ragull, de Vilassar de Mar, amb la seva proposta Puzzle ha estat el guanyador del concurs de la Fira Internacional de CerÓmica ArgillÓ Argentona desprÚs que aquest divendres es donÚs a conŔixer el veredicte del jurat, a l'acte inaugural de l'exposiciˇ de treballs del concurs, al Museu del CÓntir. 

Enguany s'hi han presentat un total de 53 cartells. El jurat qualificador d'aquesta ediciˇ ha estat format pel dissenyador grÓfic Joan Cruanyes, l'artista Joan Poch, la dissenyadora grÓfica i artista Montse Pons, el guanyador del cartell de l'ediciˇ passada i dissenyador grÓfic Jaume Arnau i el representant del Patronat del museu i president del jurat Josep Famadas.

Segons el guanyador del concurs, Xavier Ragull, en el cartell hi ha volgut representar diferents elements i Ómbits on la cerÓmica hi Ús present habitualment. L'autor assegura que s'hi pot veure des d'una cara fins a un cÓntir. El jurat tambÚ va atorgar dues mencions honorÝfiques als cartells EssŔncia artesana, de VÝctor RodrÝguez, i La Merla de Rafael Romero.

Els treballs seleccionats restaran exposats a la sala d'exposicions temporals del Museu del CÓntir fins al 6 de maig.

Un cop finalitzada l'exposiciˇ el cartell guanyador quedarÓ exposat, permanentment, a l'espai que te habilitat el Museu en el vestÝbul d'entrada, junt amb els cartells guanyadors d'edicions anteriors.

Horari d'obertura del Museu del CÓntir:

  • Dimarts a divendres de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h
  • Dissabtes d'11 h a 14 h  i de 17 h a 20 h
  • Diumenges i festius d'11 h  a 14 h

Cartell ArgillÓ 2018

Publicat el 16.04.2018