Notícies
Publicat el 16.04.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Xavier Ragull guanya el concurs de cartells de la Fira de Ceràmica i Terrissa
Aquesta serà la imatge de la mostra Argillà Argentona que se celebrarà del 6 al 8 de juliol

Xavier Ragull, de Vilassar de Mar, amb la seva proposta Puzzle ha estat el guanyador del concurs de la Fira Internacional de Ceràmica Argillà Argentona després que aquest divendres es donés a conèixer el veredicte del jurat, a l'acte inaugural de l'exposició de treballs del concurs, al Museu del Càntir. 

Enguany s'hi han presentat un total de 53 cartells. El jurat qualificador d'aquesta edició ha estat format pel dissenyador gràfic Joan Cruanyes, l'artista Joan Poch, la dissenyadora gràfica i artista Montse Pons, el guanyador del cartell de l'edició passada i dissenyador gràfic Jaume Arnau i el representant del Patronat del museu i president del jurat Josep Famadas.

Segons el guanyador del concurs, Xavier Ragull, en el cartell hi ha volgut representar diferents elements i àmbits on la ceràmica hi és present habitualment. L'autor assegura que s'hi pot veure des d'una cara fins a un càntir. El jurat també va atorgar dues mencions honorífiques als cartells Essència artesana, de Víctor Rodríguez, i La Merla de Rafael Romero.

Els treballs seleccionats restaran exposats a la sala d'exposicions temporals del Museu del Càntir fins al 6 de maig.

Un cop finalitzada l'exposició el cartell guanyador quedarà exposat, permanentment, a l'espai que te habilitat el Museu en el vestíbul d'entrada, junt amb els cartells guanyadors d'edicions anteriors.

Horari d'obertura del Museu del Càntir:

  • Dimarts a divendres de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h
  • Dissabtes d'11 h a 14 h  i de 17 h a 20 h
  • Diumenges i festius d'11 h  a 14 h

Cartell Argillà 2018

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800