Argentona.cat - AJUNTAMENT D'ARGENTONA

L'Ajuntament a les xarxes socials
Facebook Twitter Flickr Youtube
Notícies
Xavier Ragull guanya el concurs de cartells de la Fira de Cerāmica i Terrissa
Aquesta serā la imatge de la mostra Argillā Argentona que se celebrarā del 6 al 8 de juliol

Xavier Ragull, de Vilassar de Mar, amb la seva proposta Puzzle ha estat el guanyador del concurs de la Fira Internacional de Cerāmica Argillā Argentona després que aquest divendres es donés a cončixer el veredicte del jurat, a l'acte inaugural de l'exposiciķ de treballs del concurs, al Museu del Cāntir. 

Enguany s'hi han presentat un total de 53 cartells. El jurat qualificador d'aquesta ediciķ ha estat format pel dissenyador grāfic Joan Cruanyes, l'artista Joan Poch, la dissenyadora grāfica i artista Montse Pons, el guanyador del cartell de l'ediciķ passada i dissenyador grāfic Jaume Arnau i el representant del Patronat del museu i president del jurat Josep Famadas.

Segons el guanyador del concurs, Xavier Ragull, en el cartell hi ha volgut representar diferents elements i āmbits on la cerāmica hi és present habitualment. L'autor assegura que s'hi pot veure des d'una cara fins a un cāntir. El jurat també va atorgar dues mencions honorífiques als cartells Essčncia artesana, de Víctor Rodríguez, i La Merla de Rafael Romero.

Els treballs seleccionats restaran exposats a la sala d'exposicions temporals del Museu del Cāntir fins al 6 de maig.

Un cop finalitzada l'exposiciķ el cartell guanyador quedarā exposat, permanentment, a l'espai que te habilitat el Museu en el vestíbul d'entrada, junt amb els cartells guanyadors d'edicions anteriors.

Horari d'obertura del Museu del Cāntir:

  • Dimarts a divendres de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h
  • Dissabtes d'11 h a 14 h  i de 17 h a 20 h
  • Diumenges i festius d'11 h  a 14 h

Cartell Argillā 2018

Publicat el 16.04.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter