Argentona Comunicació

Al mes de març 592 argentonins es trobaven a l’atur, 57 menys que el mateix període de l’any passat

faldo gran sempre

Al mes de març 592 argentonins i argentonines es trobaven a l’atur. Aquesta xifra és minsament més baixa si es compara amb la del mes anterior, però millora considerablement si es compara en termes interanuals, amb 57 aturats menys al municipi. A dia d’avui la taxa d’atur a Argentona és del 10,55%.

Pel que fa a l’esfera comarcal, el descens en el volum de persones desocupades al Maresme ha estat força significatiu el mes de març. 787 maresmencs i maresmenques han abandonat la llista de demandants d'ocupació. La reducció en la xifra de persones aturades s'ha reflectit en tots els sectors econòmics, a excepció de la indústria que suma un 0,35% de desocupació; i ha estat el dels serveis on més persones registrades hi ha hagut. També s'ha notat en tots els grups d'edat, encara que el gran gruix de persones aturades a la comarca segueix concentrat en el grup d'edat 55-64 anys amb el 30,81% de l'atur registrat. Pel que fa al sexe, ha baixat l’atur en els dos sexes, si bé es manté la tendència i són els homes els que registren un descens de l'atur més elevat.

Per municipis, dels 30 de la comarca, 22 han registrat reducció de l'atur i 8 han tingut un lleuger increment de la desocupació com són Alella, Caldes d'Estrac, Montgat, Premià de Dalt, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Iscle de Vallalta, Tiana i Vilassar de Mar. 

Pots consultar aquí el Report d’Atur de març del Consell Comarcal del Maresme.

Publicat el 09.04.2018