Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 09.04.2018
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
La taxa d'atur disminueix a Argentona

Al mes de marį 592 argentonins es trobaven a l’atur, 57 menys que el mateix període de l’any passat

faldo gran sempre

Al mes de marį 592 argentonins i argentonines es trobaven a l’atur. Aquesta xifra és minsament més baixa si es compara amb la del mes anterior, perō millora considerablement si es compara en termes interanuals, amb 57 aturats menys al municipi. A dia d’avui la taxa d’atur a Argentona és del 10,55%.

Pel que fa a l’esfera comarcal, el descens en el volum de persones desocupades al Maresme ha estat forįa significatiu el mes de marį. 787 maresmencs i maresmenques han abandonat la llista de demandants d'ocupaciķ. La reducciķ en la xifra de persones aturades s'ha reflectit en tots els sectors econōmics, a excepciķ de la indústria que suma un 0,35% de desocupaciķ; i ha estat el dels serveis on més persones registrades hi ha hagut. També s'ha notat en tots els grups d'edat, encara que el gran gruix de persones aturades a la comarca segueix concentrat en el grup d'edat 55-64 anys amb el 30,81% de l'atur registrat. Pel que fa al sexe, ha baixat l’atur en els dos sexes, si bé es manté la tendčncia i sķn els homes els que registren un descens de l'atur més elevat.

Per municipis, dels 30 de la comarca, 22 han registrat reducciķ de l'atur i 8 han tingut un lleuger increment de la desocupaciķ com sķn Alella, Caldes d'Estrac, Montgat, Premiā de Dalt, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Iscle de Vallalta, Tiana i Vilassar de Mar. 

Pots consultar aquí el Report d’Atur de marį del Consell Comarcal del Maresme.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800