Ajuntament d'Argentona

La víctima, de 58 anys, va desaparèixer dissabte passat mentre feia la ruta entre Mataró i Blanes

faldo gran ok caiac

Els equips de recerca van trobar ahir el cos de l'home que va desaparèixer dissabte passat mentre feia la ruta entre Mataró i Blanes en caiac, segons han informat els Mossos d'Esquadra. La víctima és un veí d'Argentona de 58 anys que, segons fonts d'emergències, havia fet aquesta ruta entre Mataró i Blanes fins a tres vegades l'última setmana.

La recerca va començar el dimarts a l'alba i, pocs minuts abans de les vuit del matí, l'helicòpter de Salvament Marítim va localitzar des de l'aire el caiac a unes cinc milles mar endins davant la costa de Blanes sense haver bolcat i amb la documentació, el mòbil i altres pertinences del desaparegut al seu interior.

Una embarcació de la Creu Roja va anar a recuperar-lo i el va traslladar fins al Port de Blanes, on els Mossos se'n van fer càrrec i el van traslladar a un altre lloc per a una inspecció detallada i esbrinar què havia pogut passar.

El caiaquista va sortir dissabte cap a les 11:00h de Mataró amb la intenció de fer una travessia fins a Blanes, on es preveia que arribés cap a les quatre de la tarda. Normalment, a Blanes l'esperava el seu germà, que feia el recorregut en cotxe i que controlava el caiac amb una aplicació de navegació instal·lada al mòbil que també tenia el desaparegut.

Publicat el 21.03.2018